Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz mézi123 #3045 üzenetére

    Az a döbbenetes, hogy egy olyan programot akarsz írott szövegből megtanulni, amely a vizuális ábrázolásról szól, így erre egy statikus, kinyomtatott szöveg a legalkalmatlanabb.

    Mi, akik itt vagyunk régen, mi még szöveges-fényképes tutorialokból voltunk kénytelenek tanulni, aztán később jött a YouTube, és míg meg nem tanultunk angolul, addig is százszor többet mutatott egy idegen nyelvű videó a felhasználói felületről, eszközök használatáról, úgy enbloc, mint ezer leírás vagy neadjisten könyv.

    Mostanában hébe-hóba Adobe Premiere tutorialokat vagyok kénytelen nézni, amennyiben felmerül egy probléma. A YouTube-ról konkrétan kettő perc alatt megkapom a választ, főleg ha türelmetlen vagyok, és még bele is tekerek a videóba. És azonnal alkalmazni tudom.

    Egy könyvnek mindig vannak terjedelmi korlátai, a videókra ez nem vonatkozik. Hogy másik példát mondjak, egy tíz másodperces After Effects animációhoz minimum egyórás tutorial van. Amit ha végigcsinálsz az jó néhány órás munka lesz. És ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer. Ugyanezt könyből a lehetetlenséggel határos lenne elsajátítani.

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák