Keresés

Aktív témák

 • DaemonX

  tag

  Üdv! Nem találtam rá opciót, hogy felvegyem a kapcsolatot az adminokkal/moderátorokkal.

  Szeretném, hogyha le lenne rólam véve KincsenAti felhasználó jelentése/jelentései. Alaptalan oknál fogva jelentett fel egy monitor kapcsán, amit eladtam neki (LG 34GN850-B), ráadásul úgy, hogy előtte még csak fel se hívott volna, hogy egyeztessen velem a félreértéseket illetően.

  Emellett rágalmazott többszörösen, és további feljelentésekkel (beleértve rendőrségivel) fenyegetőzik (legutóbb telefonhívásban) ANNAK ELLENÉRE, hogy a végtelenül támadó stílusa dacára felajánlottam neki, hogy visszakapja a vételárát, ha elhozza a monitort ide, vagy ha visszaküldi a monitort GLS-sel, és meggyőződtem a termék épségéről (aztán utána utalnék neki).

  Ő ragaszkodik ahhoz (a végtelen támadó és becsületsértő stílusa után), hogy én utaljak neki előre. Szerintem teljességgel érthető, ha nem fogok 250 ezer forintot elutalni egy olyan tagnak, akinek csak 11 értékelése van és közvetlenül ezelőtt nyomdafestéket nem tűrő stílust engedett meg magának (ugyanis az elég jelzésértékű tud lenni).

  Hardveraprós moderátor/admin ellenőrizheti a teljes beszélgetésünket.

  [ Szerkesztve ]

 • DaemonX

  tag

  válasz DaemonX #1 üzenetére

  Na, azóta telefonáltam az illetővel. Azt mondta, ír az adminoknak, hogy vegyék le a jelentést rólam, meg hogy talán mégis kell neki a monitor és hogy holnap egyeztetünk.

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák