- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Milyen routert?
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz twollah #4035 üzenetére
Néha az ember egyszerűen csak azért sír, mert nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e vagy nevessen..
Ezen a fórumon feltűnt, hogy mindenki előszeretettel köt bele a másikba olyan dolgok miatt, amik miatt semmi értelme.. már rég megválaszolták a kérdésemet (ami egyébként egyáltalán nem volt ostoba kérdés, bár az valóban nem jutott eszembe, hogy az Electro World oldalán megnézzem, ugyanis azon még életemben nem találtam meg semmit, ha kerestem, az akciókból is csak pár db. szokott fent lenni). Szóval a kérdés nem volt ostoba tekintettel arra, hogy több különböző konfigurációval is árulják azt a notebook-ot. És igenis rosszul érint, ha ilyet írnak nekem, hogy google a jóbarátom, mert - már bocs - ez szimplán bunkóság.hanee
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest