- Kemény büntetést kapott az Intel az AMD 20 évvel korábbi elgáncsolásáért
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- eBay
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Aliexpress tapasztalatok
- VPN topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
A cím természetesen hülyeség, mert:
1. nem volt per
2. a YouTube nem volt részese az addigi jogi folyamatoknak.
Annyi történt, hogy a reménybeli felperesek elmentek a bíróságra, hogy bepereljék a Youtube-ot, a bíró megnézte a keresetüket és miután az ötödik módosítás után se sikerült semmi olyasmit összerakni, ami legalább távolról, hunyorítva épkézláb keresetnek látszott volna, a bíró elzavarta őket, úgy, hogy vissza se menjenek (dismissal with prejudice). Elméletben ezt a döntését meg lehetne fellebbezni, de valószínűtlen, hogy ilyet tennének, mert a kereset ilyenformán való elutasítása tényleg komoly tartalmi problémákat szokott jelezni.DRM is theft
-
Én azt látom, hogy ez a bőrszín dolog csak azoknak fontos, akiknek szent meggyőződésük, hogy a bőrszínük miatt különböztetik meg őket, nem pedig a viselkedésük miatt. Ez egy ótvar nagy baromság, amit ütőkártyaként mindig be lehet dobni egy-egy nézeteltérés során, amikor az illetőnek már elfogynak az érvei. A feminizmus is egy hasonló marhaság, ők is nyitott kapukat döngetnek. A kisebbségi komplexusokat egyénileg kellene kezelnie az egyénnek, nem pedig a társadalomra kivetítenie a saját szorongásait.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
dabadab
titán
Én azt látom, hogy ez a bőrszín dolog csak azoknak fontos, akiknek szent meggyőződésük, hogy a bőrszínük miatt különböztetik meg őket, nem pedig a viselkedésük miatt
Tehát szerinted csak azoknak igazán fontos, akik ténylegesen érintettek? Ejha, ezt nem gondoltam volna!
DRM is theft
-
Nem erre gondoltam, bár valószínű, hogy magamból indultam ki. Én a külső jegyek alapján nem különböztetek meg senkit. Azt látom sok YT videóban, hogy az afroamerikaiak például kínosan erőltetik ezt az egyenjogúság dolgot, holott szerintem már régesrég az van az USA-ban. Itthon is megtudnak férni egymás mellett különböző embercsoportok. De aki eleve olyan beállítottságú, hogy van benne valamilyen szociális szorongás a saját külsője miatt, az fogja csinálni szerintem ezeket a balhékat.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
dabadab
titán
Én a külső jegyek alapján nem különböztetek meg senkit.
Elég sokan meg igen, ez nagyon jól dokumentált, létező dolog.
Azt látom sok YT videóban, hogy az afroamerikaiak például kínosan erőltetik ezt az egyenjogúság dolgot, holott szerintem már régesrég az van az USA-ban.
Nem, nincs. Társadalmi szinten sokat dolgoznak rajta (mondjuk kontrasztba állítva azzal, hogy nálunk mi történik a cigánysággal), de a masszívan beágyazott előítéletek ettől még nem foszlanak hirtelen semmivé.
Itthon is megtudnak férni egymás mellett különböző embercsoportok
Az "itthon" azt a Magyarországot jelenti, ahol nagyon komoly cigányellenesség van meg migránshisztéria?...
DRM is theft
-
-
mepet
addikt
wikipedia: Az előítélet nem tapasztalatokra alapozott, hanem elfogultságból eredő ítélet, feltételezés
Pl. a ciganyokkal szembeni ellenerzesek tobbsege szerintem tapasztalatokra epul, nem elfogultsagra.Szerintem a migranshiszti mas, hiszen migransokkal a tobbsegnek nincs tapasztalata, az inkabb eloitelet.
-
kpbendeguz
addikt
"Az "itthon" azt a Magyarországot jelenti, ahol nagyon komoly cigányellenesség van meg migránshisztéria?..."
Migránshisztéria alatt mit értesz pontosan? Hogy Magyarország nem engedi illegálisan átlépni a schengeni határokat?
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
mepet
addikt
válasz
kpbendeguz #13 üzenetére
Biztosan nem ezt, mert az politika lenne, es az itt tilos, mert ez nem a politika topic.
Peldaul ilyesmiket erthet migranshiszti alatt. Hirtelen ezek ugrottak be, de minden hetre jut egy ilyen hir:
Őcsényen attól félnek, a nyaraló migránsok elrabolnák a magyar gyerekeket
30 külföldi munkás megszállt Hajdúnánáson, az önkormányzat közleményben tudatta, hogy nem migránsokról van szó
Fotózkodó indiai sportolóktól estek pánikba a gödöllői édesanyák
Koccanás Szombathelyen: „Büdös geci szar, migráns faszszopó, bazmeg!” -
L3zl13
nagyúr
válasz
kpbendeguz #13 üzenetére
Migránshisztéria alatt mit értesz pontosan? Hogy Magyarország nem engedi illegálisan átlépni a schengeni határokat?
Ha csak erről lenne szó, akkor arra elég lenne a határőrség. Nem kellene óriásplakátokkal teleszórni a országot, nyomatni a TV reklámokat és nemzeti konzultációt tartani amiben fura módon eggyütt szerepelnek a menekültekre vonatkozó kérdések a terrorizmusra vonatkozókkal...Mondjuk mostanában, hogy többezer ázsiai vendégmunkást akarnak behozni már nem tolják annyira annyira a migránspropagandát. Vajon miért?
Aki hülye, haljon meg!
-
Az első cikkben azért látok némi reális aggodalmat. Szerinted hány olyan ember ment át a határokon, akikről semmit nem tudott a hatóság, csak, hogy szíriai, meg, hogy január 1-én született? Meg esetleg mindegyiket Abdulnak hívják. Nem tudtak semmit az emberek múltjáról.
-
dabadab
titán
válasz
kpbendeguz #13 üzenetére
Ne tettesd magad hülyének, nem áll jól.
Egyrészt itt van fenn, amit a többiek is linkeltek, másrészt nyilván te is hallottál róla, hogy olyan rettenetesen küzdünk az illegális migráció ellen, hogy az embercsempészeket a magyar hatóságok simán szabadon engedik bármiféle büntetés nélkül.DRM is theft
-
kpbendeguz
addikt
"másrészt nyilván te is hallottál róla, hogy olyan rettenetesen küzdünk az illegális migráció ellen, hogy az embercsempészeket a magyar hatóságok simán szabadon engedik bármiféle büntetés nélkül."
Pontosabban kitoloncolták őket az országból ahelyett, hogy a magyar költségvetés kárára megtöltenék velük a börtönöket.
Ami a hisztit illeti: az emberek látták, ahogyan a magasan iskolázott agysebészek ezrei megrohamozzák a határátkelőket, fogócskáznak a rendőrökkel a kukoricásban, felvonulnak az autópályán, elözönlik a pályaudvarokat, majd miután a déli határra felhúzott kerítés véget vetett a vircsaftnak nyugatról diplomáciai össztűz zúdult az országra.
Azt is láthatták, hogy mi történik azokban az országokban, ahol tárt karokkal fogadták az illegális bevándorlókat: a franciák a foci világbajnokságon legyőzték marokkót és be kellett zárkózniuk a lakásaikba, mert a Franciaországba betelepült marokkóiak felgyújtották a várost.
Természetesen a politika - mint mindig - rárepült a témára és a szokásos demagóg szlogenek záporoznak pro és kontra, de ettől még hisztériának nevezni, hogy az embereknek előítéleteik vannak az illegális arab bevándorlókkal szemben, barokkos túlzásnak érzem.ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
dabadab
titán
válasz
kpbendeguz #18 üzenetére
Pontosabban kitoloncolták őket az országból
Vagyis a magyar hatóságok előzékenyen visszaviszik őket oda, ahol felvetik a következő fuvart. Nagyon kemény bánásmód!
ahelyett, hogy a magyar költségvetés kárára megtöltenék velük a börtönöket.
Zseniális! Zseniális! Csak azt nem értem, hogy más bűnöknél miért nem ezt a zseniális módszert használják, hiszen ha senkit nem zárnának börtönbe, akkor a börtönök nem kerülnének pénzbe! Szerinted mi lehet ennek az oka?
Egyébként mondom, ne add a hülyét, nem áll jól neked. Pontosan tudjuk, hogy pl. az "elözönlik a pályaudvarokat" az az egy darab Keleti Pályaudvart jelenti és azt is, hogy az "elözönlik" a valóságban az volt, hogy Orbánék direkt odairányították őket. Ennyire azért nem feledékeny senki.
ettől még hisztériának nevezni, hogy az embereknek előítéleteik vannak az illegális arab bevándorlókkal szemben, barokkos túlzásnak érzem.
Jó, hát nem fontos látni a valóságot meg lehet továbbra vaknak meg süketnek tettetni magadat. Majd mesélj egy kicsit arról is, hogy Lölö csak egy zseniális üzletember, nincs itt seemi látnivaló
DRM is theft
-
kpbendeguz
addikt
"Vagyis a magyar hatóságok előzékenyen visszaviszik őket oda, ahol felvetik a következő fuvart. Nagyon kemény bánásmód!
"
Akit kitoloncolnak az országból az nehezen fuvaroz bárkit át a határon, mivel őt is fuvarozni kellene ugyebár.
"Zseniális! Zseniális! Csak azt nem értem, hogy más bűnöknél miért nem ezt a zseniális módszert használják, hiszen ha senkit nem zárnának börtönbe, akkor a börtönök nem kerülnének pénzbe! Szerinted mi lehet ennek az oka?"
A magyar bűnözőket nyilván magyar börtönökbe szállásolják el, a nem magyar állampolgár embercsempészeket pedig kitoloncolják, így Magyarországra már nem tudnak embert csempészni. Nem olyan nehéz megérteni, ha nem akarod szándékosan nem érteni.
"Pontosan tudjuk, hogy pl. az "elözönlik a pályaudvarokat" az az egy darab Keleti Pályaudvart jelenti és azt is, hogy az "elözönlik" a valóságban az volt, hogy Orbánék direkt odairányították őket. Ennyire azért nem feledékeny senki."
Több tízezer illegális bevándorló lépte át a schengeni határt, rátámadtak a határőrökre, ellepték a keleti pályaudvart és felvonultak az autópályán. Pontosan azért vannak az egybites emberekben irracionális előítéletek az illegális bevándorlókkal szemben, mert nem felejtik el ezeket a képsorokat.
"Orbánék" nem irányították őket sehová, mert ha rajtuk múlik, akkor Szerbiába küldik őket, mint ahogy a kerítés felállítása óta teszik is."Jó, hát nem fontos látni a valóságot meg lehet továbbra vaknak meg süketnek tettetni magadat."
Ezért mondom, hogy nézd meg mi történik Svédországban, Franciaországban, Nagy Britanniában, Németországban és ezek után mond azt, hogy az egész migrációs válság csak egy hiszti.
"Majd mesélj egy kicsit arról is, hogy Lölö csak egy zseniális üzletember, nincs itt seemi látnivaló
"
Ez már indulati alapú, politikai sárdobálós terelés, azt hittem ennél többre tartod magad.
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
mepet
addikt
válasz
kpbendeguz #20 üzenetére
Ok, nyertel! Mindenben teljes igazad van! Erre a 2/3 a bizonyitek. Ha nekiallnek ervelni, az mar olyan lenne, mintha az m1 hiradot nezve zsortolodnek a tv elott, mint a nyugdijasok.
Új hozzászólás Aktív témák
it Fekete és spanyolajkú tartalomgyártók azzal vádolták a platformot, hogy törli vagy korlátozza a videóikat a bőrszínük miatt – a bíróság a YouTube oldalára állt.
- -71% Lenovo Thinkpad P15 workstation: i7 10850H,16GB,512GB,Quadro T1000,Win 11,Lenovo gari 2024.2.7.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Challenger D OC+ - Eladó! 49.000.-
- Precision 5530 15.6" FHD IPS i7-8850H Quadro P1000 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Apple Watch Series 8 45mm 2024.09.03. Apple garancia
- logitech MX Mechanical Mini, Tactile Quiet, US nemzetközi
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest