Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • erdey_a

  őstag

  Nos, hogy mi célja lehetett, arra számos összeesküvés elméletet tudnák gyártani. Annyi valóságalapja lenne, mint ennek az 5 rendőr egy eset címűnek.
  Például egy dolgot máris elért, sikerült az amúgy sem éppen mézesmázos közhangulatot a rendőrök ellen hergelni. A praktikum kedvéért tőled idézek: Vesszenek a mocskos zsaruk, egy kicsit sok volt belőlük mostanság

  De vázolom a problémáimat a történettel kapcsolatban, fenntartva, hogy ha bebizonyosodik, hogy valóban 5 igazi rendőr tette, akkor magam fogok aláírásgyűjtést kezdeményezni a kivégzésük érdekében.
  Tehát:

  - 5 rendőr egy kocsiban (ezt már kitárgyaltuk, ugyanakkor meglehet, hogy a járőröket szedte fel a kocsi, de azok is párosával járnak, tehát max4-en lehettek volna)
  - 5 rendőr mellé hatodiknak beülni ölbe? Muhaha, és erre rá lehet venni valakit 2007-ben?
  - 5 rendőr elég sok, egyiknek sem szólalt meg a lelkiismerete, hogy ez azért mégis erős, hogy rendőrkocsival, egyenruhában megyünk erőszakolni?
  - ki az az idióta barom férfi, aki szopásra kényszerít valakit? Ha nő lennék, magam ajánlanám fel az erőszakoskodónak a szopást, aztán akkorát harapnék, mint május elsején a májashurkába.
  - persze milyen kedvesek ezek a rendőrök, szolgálnak és védenek, hisz erőszak után a bágyadt delikvenst még haza is kísérik, ahelyett, hogy ott hagyták volna a sikátor sötét bugyrába
  - hab a tortán, hogy a végén még 20e forinttal is megkönnyítik a leányzót, aki persze mindezt nevetve átadja, soha sehol meg sem próbál segítságet kérni

  Naszóval nekem ez így egy kicsit sok.

  Vérboci

Hozzászólok Aktív témák