Új hozzászólás Aktív témák

  • AmunRa

    aktív tag

    válasz Vertigo18 #6023 üzenetére

    A 2 keréknyomot egyenként körberajzolta télalap formával helyszínelő. A krétázott vonal kezdete számomra nem látható helyről indult. Egyenes volt nem forgatta el a kormányt.
    Jobb lett volna lefényképezni, a kezembe volt a gép, mert a gyerekeimet fotóztam az ovi udvaron. De én is elég kikészültem a dologtól és jobbnak láttam akkor nem fotózni a dolgokat. A gázoló nőnek is eléggé nekiestem a férje is megjelent és azzal is volt szóváltás és nem beszéltem vele se szépen. Szóval akkor úgy ítéltem, hogy jobb ha nem fotózok, akkor több minden látható lenne a hozzáértők számára.
    5 km/h lehetett volna menni az úton. A balesetet okozó nő a gyereket hibáztatta, a férje a nő mellett állt ki és az a cinikus vigyorgó fej... Nagyon kibuktam azon, hogy így viselkednek, miközben a 6 éves srác lábán átment blokkolóra fékezett kerékkel. Még fenyegették az apját a gyereknek meg engem, hogy feljelentenek becsületsértésért. Nem sok kellett ahhoz, hogy a férjének nekimenjek. A jó része off lett bocsi, de eléggé megvisel, mert itt a saját gyerekeimmel is megtörténhetett volna. Az autóval behajtás nagyon hülyén van itt kitalálva és sokan gyorsabban mennek, mint lehetne. Sok a fa közvetlenül az aszfalt út mellett. Bár aki odajön az tudhatja hogy itt bármikor szaladhat bárhonnan gyerek.
    A gázoló ráadásul pedagógus, napközis tábor egyik alkalmazottja.

Új hozzászólás Aktív témák