Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • KrenAtesz

  veterán

  Na én is hozzászólok, de én a NORMÁLIS rendőrök mellett
  Apum mivel rendőr, sok sztorival találkoztam már. Most csak kettőt hoznék fel példának.
  Történt pár éve, mikor apum még Soroksáron dolgozott, hogy elloptak egy járó motoros kocsit, amit anyuka a kapu bezárás idejére otthagyott (suzukit, tán innen néhányan emlékeznek is rá) és benne volt hátul a kb 4 éves kislány. Aki ellopta, szó nélkül elvitte. Szülők felhívták a rendőrséget, rendőrség mindenkit, még akik szabin voltak, de be tudtak jönni, kivezényelték keresni. MINDENKIT!!! Eredmény: apumék megtalálták a kocsit, egy elhagyatott helyen. A kislány benne volt, sértetlenül.
  Másik: apum itthon volt, szabadnapos. (nemrég történt) Elment reggel vásárolni, találkozott egy volt kollegájával. Apu a kocsi mellett volt, kulcs minden benne. Ott beszélt a volt kollegájával. Egyszer csak kiabálást hallnak, és látnak egy srácot egy táskával futni. Mindent, ismétlem MINDENT (nyitott, járó motoros kocsit, kocsiban iratok, mindent) gondolkodás nélkül hátrahagyva futottak a srác után. Aki ott volt ~30 ember (vilimegálló mellett volt ez) semmit nem csinállt, állt. Apuék utána ezerrel, megfogták. A néninek a nyugdíja volt benne, összes pénze, ebből éllt volna meg az adott hónapban.
  Kérdem én: miért kell általánosítani (nem erre a totyikra gondolok, csak általánosságban) hogy az összes rendőr bunkó paraszt? Miért kell azt hinni, hogy a rendőrök mindenkit csak lehúznak? Mert ti nem látjátok át belülről, nektek csak a külső dolog jön át (itt nem rátok gondolok, hanem a tipikus ''büdös rendőr, a kurva annyát'' beidegződésű emberre.) Nem egy rendőrt, és nem egy kapitányság vezetőit ismerem személyesen. Ők teszik a dolgukat, és nem azért, hogy VELETEK kibasszanak, hanem mert ez a dolguk. Mész az autópályán 160-al, és megbüntetnek? Mert 130 az előírt szabály. És ne azzal gyere, mert mindenki 150el megy. Akkor neked is annyival kell menni? Most épp téged szúrtak ki. Ennyi.
  Bocsi, csak kicsit utálom, ha a rendőröket fikázzák, és ezzel csak annyit akartam elérni: ne gondoljátok azt ÁLTALÁNOSságban, hogy minden rendőr egy büdös paraszt. Lehet, elismerem, vannak a ''lehúzósok'', de ettől még nagyon nagyon sok JÓ rendőr van, aki becsületesen végzi a munkáját. Köszi, ennyit akartam

Hozzászólok Aktív témák