Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dyingsoul

  Topikgazda

  Ez egyelőre kérdéses illetve mindkét oldalon folynak a fejlesztések. Egyelőre az AMD vezet az asyncron compute-al és a liquid VR-ral.

  Átelemtve egy másik topikból:

  Yllgrim:
  Oculus PC SDK 0.7.0.0 Beta

  The most significant change is the addition of the Direct Driver Mode and the removal of Extended Mode.

  Direct Driver Mode uses features of NVIDIA Gameworks VR or AMD LiquidVR to render directly to the HMD. If the installed GPU does not support NVIDIA Gameworks VR or AMD LiquidVR, it uses Oculus Direct Mode.

  Ezel lehetőséget ad az SDK, hogy amennyiben a megfelelő vezérlővel rendelkezünk és telepítve van a megfelelő driver, akkor a képet egyenesen a Riftre rendereli.

  - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

 • Raysen623

  addikt

  Egyenlőre teljesen mindegy. Még jövőre sem fog nagyon elterjedni a VR az induló árak miatt, majd utána ha az összes gyártó kilép a termékkel a piacra és árverseny lesz. Tényleg: a többi gyártó is nagyjából azonos időben indít az eladással?
  VGA terén kb 2 év mire talán megéri nekünk földi halandóknak ilyet venni.

  [ Szerkesztve ]

  A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

 • Dr3

  csendes tag

  Elméleti szinten az AMD rendszer szinten jobban együtt müködik az Oculussal, de sajnos az ütősebb kártyáikra még hónapokat kell várni. Szoval ha most akarsz beruházni, akkor nem kérdés hogy GTX 1070 vagy 1080. Ha nem sürgős akkor várj október/novemberig, akkor debütálnak az AMD új kártyái. Szerintem majd az akkori összevetések lesznek igazán mérvadóak.

  Amit birtokolsz, az birtokba vesz...

 • Rémusz bácsi

  csendes tag

  Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Gondoltam hozzátok fordulok segítségért. Pár hónapja megnéztem egy ilyen android-os telóhoz készült VR szemüveget, és marhára megtetszett. Akkor még nem volt viszonylag jó a telóm (régi nyomógombos Nokia :-D), de nemrég beszereztem egy Lenovo Zuk Z1-et. Gondoltam ha már van, akkor egy szemüveget is beszereznék hozzá, és kipróbálgatnék 1-1 játékot (tudom, hogy fullHD a teló és mindenki mondja, hogy qHD-t szerezzek, de annó én is fullHD-s telefonon néztem meg a szemüveget, és az nekem bőven elegendő és kielégítő volt). Tudom, hogy egy Oculus Rift-el meg HTC Vive-al meg ilyesmikkel nem veszik fel a versenyt ezek a szemüvegek, de gondoltam telefonos szinten néha-néha elökörködnék vele 1-1 játékkal. Viszont azóta igencsak elharapództak a VR szemüvegek android készülékekhez, és mivel nem kifejezetten Samsungom van, hogy GearVR-t nézzek, ezért ehhez a Zuk Z1-hez rengeteg ilyen univerzális androidos szemüveg van....csak épp választani nem tudok, mert annyi féle van, és ha teszteket olvasok, mivel ez nagyon új terület még, ezért 1-1 kisebb újítás miatt (akár külső, akár belső) mindegyiket dícsérik tesztekben meg fórumokon. Nekem igazán olyan kellene, ami úgy minden téren viszonylag jó, ami fontos, hogy azért legyen jó minőségű, ne legyenek olyan sz** lencsék benne, hogy ettől menjen tönkre a szemem (alapvetően szemüveges vagyok, ráadásul cilinderes a szemüvegem....), azt már tudom, mert nézegettem, hogy van látószög is, ami fontos, állítólag ha nagyon széles, akkor az nyújtja a képet a sarkokban és a nagy felület miatt esetleg akadozás is lehet, ha meg túl kicsi a látószög akkor meg már ilyen letterbox feelingje van, azért azt sem akarok, de nem tudom mi lenne a megfelelő fok. Tudom, hogy valamelyiknek a fókuszát is lehet állítani, valamelyiknek nem, van olyan, amit szemüveggel is lehet hordani, szóval nem igazán bírok kiigazodni. És azért az is fontos, hogy ne legyen dög nehéz az ember fején, ne húzzon le :-) Tudom van olyan, ami saját bluetooth controlleres, de csak a játékban lehet használni, azt nem tudom, hogy univerzálisból van--e, amelyiknek saját menüjében tudnék vezérelni és nem kéne alkalmazásoknál kivenni a telót. Meg állítólag van 1-2 szemüveg, ami fejfájást is okozhat, akár jobban, mint egy másik stb. 1-2 márkáról már hallottam és olvastam (pl. Homido VR, Freefly VR, Carl Zeiss VrOne, AntVR stb.), de igazából olyan sok van és én annyira nem ismerem ezeket, hogy fogalmam sincs mi lenne jó. Az, hogy van-e hozzá bluetooth gamepad, annyira nem érdekes mert azt meg tudom oldani, inkább a headset legyen jó. Tudnátok tippet adni, hogy melyik a legérdemlegesebb? Nem szeretnék irreálisan nagy összeget ráfordítani azért, hiszen nem olyan nagy dologra kéne, a készülék sem a csúcskategória, de azért legyen viszonylag egy jobb, tűrhetőbb minőség az egészség érdekében. Bocsánat ha hosszú lett, de gondoltam inkább legyen benne minden, minthogy ezen szívjam meg. Előre is köszönöm a segíségetek.

 • dan83

  tag

  Megszereztem a Robo Recall nevű játékot ( játszottam demójával, valami egészen más neve van ) és sajnos nincsen benne a demo pálya. Ami nem is lenne olyan nagy gond, de sajna kétkezes fegyverrel sem találkoztam a játék során , demóbna pedig volt :D Én csesztem el valamit, vagy ez ilyen ?

Hozzászólok Aktív témák