Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Dyingsoul #7413 üzenetére

    "A rift letéve is melegszik, ez engem marhára zavar. Szerintetek nem gáz ha kihúzom? Illetve elég csak a HDMI-jét kihúzni ahhoz, hogy hűljön?"

    Hagyd ahogy van, nem kell kihuzni. Majdnem masfel eve van nalam bedugva es semmi baja. Az IMU-nak egyebkent kell egy bizonyos homerseklet az optimalis mukodeshez, ha allandoan kihuzod akkor bedugas utan az elso 10-20(?) percet mindig melegszik a megfelelore.

    Elite egy joy vagy gamepad nelkul elmeletileg jatszhato, de nem lehet konnyu. Ki kell nezned a HMD alol a resen hogy hol a billentyuk es az immersion rombolo. Inkabb egy olcso XB360 gamepad valahonnan es azzal ha mar joystick nem (Thrustmaster T.Flight HOTAS-X a befuto, kb. 40EUR).

    "1070 MSI Quicksilver-rel tolom"

    En is :) Nincs vele gond. Szamokban peldaul itt es itt is lathatod.

    Van rengeteg ingyen tartalom egyelore szerintem maradj eloszor azoknal. Komolyabb sale amugy sincs most sehol. A kartyaddal menni fog az NV VR Funhouse is, abba van par minigame marhulni. A The Lab is jo, ott szerintem a Longbow a nyero (egyebkent a jatek a -longbow switchel egyenese abba indul, nem kell a menun atradgni magad :) )

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák