Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz izomman1 #4018 üzenetére

    Én egyetlen egyszer futottam bele ilyesmibe (több mint 200 külföldi rendelésem alatt!!). Kaptam egy emailt a DHL-től hogy akkor adjam meg pontosan mi is van a csomagba, mennyibe került(számlát küldj), volt e szállítási díj stb és miután elküldtem jön a csomag és a kézbesítőnek fizetsz tulajdonképpen mintha utánvéttel rendelnél valamit csak itt már csak az áfát meg esetlegesen a vámot.
    A DHL-től ilyet kapsz ezt be tudom másolni.

    Tisztelt Ügyfelünk!

    Tájékoztatjuk, hogy a DHL Express Magyarország Kft. forgalmában küldeménye érkezett, vagy érkezni fog, melyet vámkezelni kell. Mellékelten megküldjük a küldeményhez tartozó okmányok másolatait.

    Fuvarlevélszám: ****************

    A csomag vámteher fizetés mellett vámkezelheto, melyet futárunknál készpénzben-, illetve bankkártyával rendezhet a kiszállításkor. Kérjük, hogy ezen a linken (kattintson rá) elérheto nyilatkozatot kitöltve, aláírva adja át a futárnak a küldemény átvételekor. Amennyiben nem a küldemény címzettje veszi át a csomagot, kérjük, hogy ezen a linken (kattintson rá) elérheto meghatalmazást kitöltve adják át a futárnak a csomag átvételekor.

    Amennyiben a mellékelt számla nem az Ön által fizetett összeget tartalmazza, kérjük küldje el a helyes számlát is a vámkezeléshez! Kérjük jelezze, amennyiben az árut kereskedelmi forgalomban cég részére, vagy egyéni vállalkozóként kívánja vámkezeltetni!

    A küldemény mielobbi kézbesítése érdekében kérjük, hogy az alábbiakban „X-el” jelölt infromációkat és/vagy okmányokat küldje meg részünkre a vamkontakt.hu@dhl.com e-mail címre:

    x
    Devizautalás-, vagy megrendelés visszaigazolás, esetleg PayPal igazolás (melybol látható, hogy mennyit fizetett)
    x
    Számla szerinti, pontos magyar árumegnevezés

    Címzett bejelentett lakcíme

    A feladó pontos címe, mivel a számla nem tartalmazza azt
    x
    A termék származási országa, mivel a számla nem tatalmazza azt
    x
    Az áru értékén felül a fuvardíjat fizette-e, ha igen mennyit

    Valamint kérjük, hogy Szíveskedjen az alábbiakban "X-el" jelölt nyomtatványokat is kitöltve és aláírva visszaküldeni részünkre. A nyomtatványok megnyithatóak, illetve letölthetoek amennyiben a szövegre kattint:

    Nyilatkozat aceszulfám-kálium tartalomról

    Nyilatkozat az aceszulfám-kálium származásáról (amennyiben egy adott termék tartalmazza)

    Büntetojogi nyilatkozat a számlán feltüntetett kedvezményrol (Amennyiben kedvezményt biztosított az eladó)

    Büntetojogi nyilatkozat (Amennyiben a küldeményben elektromos cigaretta utántölto is található)

    Kérjük jelezze, ha az áru/áruk kettos felhasználású termékeknek minosülnek, vagy ha a behozataluk egyéb korlátozás alá esik! (Kettos felhasználású terméknek a polgári és katonai célokra egyaránt felhasználható áruk minosülnek.)

    Tájékoztatjuk, hogy magánszemélyek részére, az áruk vámjogi szempontból való kiadhatóságának biztosításáért (a DHL Express halasztott fizetési és/vagy önadózói engedélyének használatáért) a megállapított közteher 2%-át, minimum 3.090,-Ft + ÁFA, maximum 23.175,-Ft + ÁFA összeget számlázunk ki küldeményenként.

    Fehívjuk figyelmét, hogy a küldemény az érkezést követo 3. naptól raktárdíj köteles. A raktárdíj összege 4.200,-Ft + 30,-Ft/nap/kg + ÁFA. Válasz hiányában a küldemény a 14. nap után visszafordításra kerül!

    Amennyiben küldeményét más kézbesítési címre kéri, mint ami a fuvarlevélen szerepel, kérjük, igényét e-mailben jelezze, a cimmod@dhl.com e-mail címre. A szolgáltatás díja 3.090,-Ft + ÁFA. Kérjük, egyéb szállítással kapcsolatos kérésével keresse ügyfélszolgálatunkat.

    Felhívjuk figyelmét, hogy a módosított címre történo kézbesítés egy munkanappal meghosszabbíthatja a kézbesítési idot!

    További vámkezelési szolgáltatásainkról, valamint a hozzájuk tartozó szolgáltatási díjjakról ezen a linken tájékozódhat – SCS árlista

    Vámkezeléshez kapcsolódó további kérdéseivel forduljon vámcsoportunkhoz.

    Köszönjük közremuködését!

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák