Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz tobias88888 #29925 üzenetére

    Szerintem a váll fölé még ellát a kamera, a váll mögé már nem biztos. De szoftveresen ez a mozdulat simán abszolválható.

    A CV1 megjelenése óta eltelt 4 év. Tökéletes eszköz a fasorban sincs, de ha lenne akkor meg sem tudnánk fizetni. Lásd Pimax árakat. Én nem fogok 2000 Eur fölötti árakat megfizetni egy tökéletes headsetért sem és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, de még ennyi pénzért sem kapni olyan eszközt amibe ne lehetne belekötni.

    Szóval hiába "No compromises" ez csak marketing duma, igenis vannak kompromisszumok. Én már kész vagyok ezeket a kompromisszumokat vállalni. Felbontásban biztos, hogy király lesz, a mostani Reverb is remek ilyen téren de itt még egy fokkal rágyúrtak a képélességre a lencsékkel és az újabb panelekkel (a felbontása ugyanaz a panelnek de állítólag újabb, más panel van benne).
    A kontrollerek üzemideje lehet rövid, de max veszek még 2-4 db újratölthető elemet és kész, szerintem ez is vállalható dolog. Élesebb képet viszont nem sok eszköz tud adni a piacon és ez azért szerintem sokat számít, pláne a 600$-os kategóriában...

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák