Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Jinxb1rd #23949 üzenetére

    Arizona Sunshine még a legelső VR játékok egyike, igazából szerintem vannak annál jobb és szebb játékok. Kicsit olyan, mintha egy Wii porttal játszanál :P

    Én pl. ilyen sztoris FPS-ben sokkal jobban élveztem az Arktika.1-et.

    De amúgy szerintem felesleges ilyen olcsóbb cuccokba dobálni a pénzt, vedd meg a Lone Echo-t, annál jobb VR játék egyszerűen nem létezik.

    Most tolom ezt az Asgardot, hát komolyan mondom egyik ámulatból esek a másikba: a grafika, a zene, a hangulat, a sztori. Olyan még sose volt, hogy 1 óránál többet töltöttem volna VR-ban, de most már harmadik este ragadok benne 3+ órát.

    Mostanra már a harcrendszert is kezdem megszokni. Talán abba kötnék csak bele, hogy egy Lone echo-hoz képest kevesebb VR-ban rejlő lehetőséget aknáz ki.
    Ja, és 10 órát tekertem bele, és ilyen 10-15%-okat írogat a végigjátszásra :D. Mindezt 40 pénzért, hát komolyan megveszem mégegyszer, csak hogy támogassam a készítőket. :C

    szerk: a sale-en lévő játékok közül én a Carly-t ajánlom, ha szeretnél egy gépen koopban is játszani valakivel, és a Karnage-t, ha van haverod, akinek szintén megvan, tökéletes szórakozás annak ellenére, hogy early access.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák