Új hozzászólás Aktív témák

  • abydos

    aktív tag

    válasz a2d2 #22003 üzenetére

    Az azért elég szép, hogy a BS-eseket oltod, hogy még egyszer meg kell venni a játékot, ha már egyszer elkészítették, holott a Fallout 4 és a Skyrim is olyan, amit még egyszer meg kellett venni. Sőt, mondok jobbat, mindkét játékhoz annyi kiadás készült, hogy meg sem tudod számolni, tuti kihagysz valamit és mindet megvehetted újra és újra és újra és újra és újra... Ilyen olyan speciális edition, ilyen-olyan DLC, ilyen-olyan special edition DLC, ilyen-olyan special dlcspecialedition... És ilyen alapon a Beat Sabert sem kell még egyszer megvenni, elég csak egyszer.

    30$-t én is sokallok a Beat Saberért, sőt, nekem sem szimpatikus, hogy nem cross-buy. Ha a modderek nem lennének, nem érne sokat, mert a fejlesztése piszok lassú, sztem az egyedi számozású Ferrarijukat várják a készítők, mintsem, hogy foglalkoznának vele.

    Viszont én megvettem a BS-t annak idején megjelenéskor és nem gondolkodtam azon, hogy Questre megveszem teljes áron, mert egyszerűen alapmű egy VR szemüveghez, sokszor még azok is ismerik, akik amúgy sosem VR-oztak. Ennek tudatában pedig nem sajnálom rá pénzt, mert sokkal jobb, ha ezzel ismerkednek meg az emberek először, mintsem idióta hullámvasutakkal. És hogy miért 30$? Mert megtehetik, azért. A többi, amit említettél azért olcsóbb, mert nem tehetik meg, hogy drágább legyen. Ennyi a történet. Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte.

    A Vader Immortálos dollár euró árfolyamos megnyilvánulásodtól, ami hangsúlyozottan fizetés utáni 10$-nál jött elő én is megpördültem magam körül, hogy ez azért mi már...

    [ Szerkesztve ]

    VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

Új hozzászólás Aktív témák