Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz s:zozo #16999 üzenetére

    1070 Ti-m nem volt, de volt egy jó OC-s quicksilver 1070-em. Na azzal nem tudtam annyi SS-t rápakolni, hogy érdemben játszhassak a játékkal, ha levettem akkor pedig ocsmány volt. 1080 Ti-vel még nem próbáltam.

    Én vagyok az utolsó aki grafikai potikon élvezi ki a játékot, de a F4 VR-ban a render minősége annyira rossz volt, hogy azóta sem vettem elő (talán az egyik legrosszabb ötlet volt 40 eur körül megvenni a Fallout 4 VR-t).
    Nem az a baj, hogy "csúnya". Hanem az, hogy kimész a pusztaságba és olyan érzésed van mintha egy bepárásodott búvárszemüveg lenne rajtad és nem látsz normálisan. Szerintem egy open world játéknak VR-ban pont az lenne a lényege, hogy legyen lehetősége a játékosnak jól bámészkodni. De a Fallout 4-et sem úgy optimalizálták ahogyan kellett volna, ez a játék engine is megérett már jó rég a cserére és a VR verziója a performance/látvány miatt nekem nem jött be.

    Most a 1080 Ti-vel kellene kipróbálnom, de nem tudtam még rávenni magam. Van több cím is amivel szívesen töltöm az időmet, talán ha ezek kicsit megfogynak vagy nagyon megjön a kedvem egy kis mutáns irtáshoz akkor előveszem még egyszer.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák