Új hozzászólás Aktív témák

  • hangszoro

    tag

    Értem a megjegyzéseket, és természetesen én is tudom, hogy miért kell a részletes fejmozgás meg frissítés, stb. Majd ha lesz nekem is, kitalálom mit akarok vele kezdeni. :)

    Mindenesetre a Cardboard egy olcsó Samsung Gear VR (ami mellesleg semmivel nem tud többet), szóval jó ez a marhulásra, arra, hogy bevezessen a VR élménybe. És ha megnézitek a köré épülő szoftvereket, akkor nem is olyan gyenge kezdeményezés. Ott van pl a YouTube lejátszó cardboard támogatással. Most jelent meg egy 360 fokos videókészítő alkalmazás is, ott van a panoráma készítő fényképező alkalmazásuk is, maga a cardboard alkalmazás, jó pár alkalmazás, demó, stb.

    Én amúgy arra lennék kíváncsi, hogy a Samsung VR-hez képest (S6 edge+ -hoz képest) mennyivel jobb a kijelző a HTC és az Oculus szemüvegében.
    Azt olvastam ,hogy a HTC egy optikai tuningot is fog alkalmazni "Mura correction" néven.
    Azt is olvastam, hogy az Oculus is úúúúú mennyivel jobb, aaaaa, úúúúúú. :)

    Ha csinálok Cardboardot, akkor abba LG G4 lesz, ami IPS-t használ, kíváncsi leszek mi lesz a különbség amoledhez képest (ami szvsz csúnyább pixeleket eredményez). Bár egy nagyító is megmondja (amit még a nagyitól kaptam, de tényleg :) ).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák