Hirdetés

Keresés
 • tildy

  PH! nagyúr

  Hát azért a -2.5 még igen messzi van az ''elég erős szemüvegtől''...Nekem annak idején -6os kelett , na az már igen, vagy anyám, akinek -15ös kell(de nem hordja;].. Hord inkább lencsét), na az tényleg erős. Viszont emlékszem 8.-ban még én is simán elmentem dizsibe az akkor -3 dioptriás szememmel..

  Jahm perpill nekem a műtét után a bal nem lett tökéletes, elvileg -0.5 D , -0.5 Cyl maradt a -4.25 D -1.75cylből, de nem jobb szemüveggel sem, sőt.. .Beszédülök tőle.. (Letesztelik minden kontrollon, hogy két szemmel jobban látok-e, ha ezt korrigálják.. Hát nem.. Pedig ha magában van, akkor igen..)

  [Szerkesztve]

  "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

 • Winner_hun

  Jómunkásember

  Jólvan, nem rendesen látok, de nem létszükséglet, úgy érzem hogy meg vagyok nélküle. Az a prohardver feliratot én sem tom elolvasni jobb szemmel, ballal még igen.

  2 éve nem romlott, remélem nem is fog romlani a szemem:R Javulni javulhat. Tényleg, arra mennyi az esély? Hallottam olyat,hogy kb 20 éves korib ha nem romlik, akkor egy ideig abba is fejezi a romlást


  ps: tom néha érdekesen írok, most így van kedvem;]

  ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ