Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kp78

  addikt

  :R

  Mauterndorfban már kétszer is voltam, Grosseck, Fanningberg volt meg, Katschberg még nem.
  Az tetszik a környékben, hogy több helyre is mehetsz a közelben. :))

  [ Szerkesztve ]

  ÚJ, külföldi rendelésből maradt Huawei P30 Pro, P30, P20 Pro tokok eladók! Érdeklődni privátban. :)

 • Freddy76

  addikt

  Az objektivitás érdekében kérdezném: Grosseck-kel mi volt a bajod? Mert a leírás alapján az jött le, hogy estél egyet, részben ezért rossz a pályarendszer... Nekem amúgy bejött Grosseck, Katschberg is.

  Obertauern egy lufi. Túl van hájpolva. Aláírom, hogy vannak jó pályák, nagyon jó hütték-bulik, de összességében nem akkora szám, mint amekkorának mondják. Sokszor találkoztam én is buckás-jeges pályákkal olyankor, amikor a körülmények (korábbi havazások, tömeg) ezt nem indokolták volna. A másik bajom vele az, hogy papíron nagyon jól hangzik a 100 km pályarendszer, de ebből rengeteg a pályák közötti átkötés, lanka, amelyeket nem neveznék teljes értékű pályának. Katschberg nekem jobban bejön (megjegyzés: a 70 km Obertauern 100 km-éhez viszonyítva azért nem nagyságrendi különbség).

  A környéken amúgy pro tipp Fanningberg. Nem túl nagy (30 km), de ez a 30 km tömény élvezet. Csupa jó lejtésű, belátható pálya, nem rövid, nem túl hosszú, szélesek, pont annyira kanyargósak, hogy az jó legyen. Ha választanom kellene, hogy egy hét Katschbergen, Fanningbergen, vagy Obertauernen, Fanningberget választanám.

  "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Hozzászólok Aktív témák