Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz v2 #56056 üzenetére

    Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít, de úgy tűnik "megérkeztem" ezzel a zöld rugóval. Puhább biztos nem kellene, a 2x keményebb pedig szerintem ugyanott lenne, mint a gyári gumikkal, de ez a zöld...
    Most lelkes vagyok, mert bármilyen hülyén hangzik, de a t3pm pedálútja hiányzott, az alap csl tetszett, a csl lc pedig konzisztens volt, de csak a nagy féktávokon. A kis érintős, épphogy fékezések és a kis-közepes fékek gondot okoztak nekem.

    Tudni kell, hogy 10 éve volt egy gerinc műtétem, a 2 sérv közül a rosszabbat tették rendbe a kevésbé rosszat tornával kímélettel tartom ahogy kordában de a lábaim nem 100%-osak. Emellett a térdeim pedig tini koromba (90-es évek vége) műtétre voltak kiírva de nem mentem bele mert úgyis szarabb lett volna.

    A lényeg hogy az alap csl lc-től fájt a lábam egy egy órás verseny -edzés után, és nem is tudtam kis- közepes jó fékezéseket.
    Ezzel a zöld rugóval ez most első pár kör után 1. kényelmes, 2 tudok kis pedálúttal puhán kicsit fékezni, ha kell akkor meg nagyot keményen is. Mindehhez 75-85 brf kell.

    VIDEÓ

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák