Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Legyen valódi on topic is.
    Nyilván ahogy megjött a t248 rögtön a következő lépcsőn kezdtem agyalni.

    Egyrészt egyértelműen egy rig -en, legalább egy Atesz féle cockpit -on.

    Másrészt viszont azon is hogy 2-3 év múlva kellene egy komolyabb kormány és egy loadcell fék (bár a t3pm is hatalmas ugrás az eddigihez képest).

    Amit nem teljesen értek az az, hogy olvasva a DD vonatkozású hsz-eket, írásokat mindenki komolyan le vett erőről beszél általában. 30-50% ffb. Miért éri meg dd-n belül 8-11 nm -es szettet venni és aztán használni 2-5 nm között ahelyett hogy egy alap 5 nm es dd legyen használva mondjuk 80% on?
    Az erősebb szett lejjebb véve jobb/részletesebb mint egy gyengébb majdnem max-on? (Kb mint a hifi témában)
    Élettartam előnye is van ennek? Főleg a Fana dd 5 VS 8 nm vonatkozásában érdekel ez. Vagy az alap 5 os Moza miatt.

    (Ha boost kit kapható töredék áron utángyártott akkor ki vesz gyárit?)

    Ami még érdekelne hogy akár a Moza akár a Fana fékpedálok jól látom e hogy alapvetően hall -osak és kit hozzájuk a loadcell.

    Az alap hall os ilyen pedálok rúgoja mennyire kemény? Mérhető a t3pm erősebb rugojahoz? Vagy ez egy köztes megoldás hogy legyen de igazából a loadcell felé vagyunk terelve?
    Az alap Fana csl pedál 80 eur. Ez túl olcsónak tűnik, a t3pm drágább nála. A kuplung nyilvánvaló hiányát leszámítva miért van ez így? Mert a csl-t rögzíteni kell hogy egyáltalán használható legyen?

    A 3 pedálos loadcell kit -es csl is csak 200 eur ez még mindig alatta van a tlcm új árának, itt is a rögzítés igény vs önmagában használhatóság miatt drágább a tlcm?

    Nekem valamiért a használtan 60-80 közt mozgó tlcm tűnik a Best Buy nak abból a szempontból hogy az egy rendes, pedál talppal jön, valószínűleg ahhoz is kell már valamilyen komolyabb épített tartó de az talán még elmegy úgy is ha csak simán falnak van támasztva.

    Míg a Moza / Fana pedálok ha jól látom eleve külön rögzítes nélkül csak úgy a földre téve nem is használhatóak?

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák