Új hozzászólás Aktív témák

  • VegyesTamás

    senior tag

    válasz neko18 #14201 üzenetére

    igaz, hogy az élőtől nincs jobb, de hidd el (főleg manapság) már nincs az mint régen (legalábbis errefelé nem), hogy ladával papírok nélkül randomkodok, mert nekem 2 hónapja az éppen készülő drága jogsim bánta majdnem, mert elkaptak egy ilyen csodás szerkezettel :N :U (földúton, távol mindentől).

    Pont ugyanúgy lehet orvosolni házilag is akár a G25-ös problémákat mint a momo esetében. Először vettem G25öt használtan hibásan 25k ért...megcsináltam azóta, egy tesztnél sajnos meghalt a pcb (fáradt voltam elbénáztam) vettem megint egy hibásat 27k-ért 0 Ft-ért megint felújítottam, és azóta megy semmi baja pedig kapja az ívet napi 3-4 óra RBR (mondjuk FFB-nélkül, de akkor is). Egy G25 nem fiatal már, és a momo előtt sem lehetett elmondani, hogy ennyi ideig (2-4--5 év) ment volna bármilyen más pc kormány amit naponta rendesen használtak, és ne lett volna semmi hibája, akik erre az árkategóriára emlékeznek. Az, hogy a G25-nek ilyen hibái vannak az nem kifejezetten azt jelenti, hogy mindegyik hibás, mert én is ismerek olyan embereket, akik 1 évben egyszer előveszik mert akkor tartanak ilyen napot (tényleg csak 1x) aztán megy vissza a szekrénybe.

    Sajnos sok éve csak használt cuccokból építkezem (pc, laptop, telefon, stbstb) és nem értem már azokat az embereket akik boltban kiadnak egy S3 ért 120k-t amikor én megvettem 75k-ért ugyanúgy garanciálisan, és senki meg nem mondta, hogy ez használt, de nem egy nap alatt választottam, hanem megvártam a megfelelő vételt.
    G25-27 stb meg lehet mondani, hogy mit, mennyit, és hogyan játszottak/szimulátoroztak vele, és a legtöbb probléma nem annyira használat függő (a használati idő függvényen kívül) hanem inkább konstrukciós hibák, de ezeket is el lehet kerülni. Persze a neten csak arról lehet olvasni, hogy hiba itt, hiba ott, mert aki jól el van vele az ritkán írja ki egy fórumra, hogy "sziasztok nagyon jó a G25-öm nincs vele bajom, nem rossz minden működik, és ezt csakúgy írtam" de akinek lesz egy kis problémája, az azonnal nekiszegezi a kérdést a Zinternet világának, és ebből sok sok vélemény születik hibásan.

    Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli

Új hozzászólás Aktív témák