Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na még ő hiányzik oda
- így is elég tré az oldal, tele politikai troll kamuprofilokkal.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Fred23
nagyúr
Tippre vissza fogják engedni, sokak érdeklődését leköti valahogyan.
Ezzel meg kéne már valamit csinálni.
Még mindig a hülyegyerek DDoS-olgat?
-
ceia
őstag
Szerintem nem fog visszatérni. Közeleg a választás, ő is újra indulni fog. A FB emiatt akarja visszaengedni. Lehet, befolyásolni akarja a választást azzal, hogy újra letiltaná. Én nem mennék vissza a helyében, viszont a Twitterhez visszamentem volna.
it's more fun to compute
-
prabhu
senior tag
Ki sem lett volna szabad tiltani.
-
Mercel
senior tag
Gyors válasz - Sokkal sokkal korábban az összes ilyen szarról ki kellett volna tiltani, mert a létező összes szabályt megszegte már évekkel korábban, a jelenléte pedig társadalmi szinten is káros és toxikus volt az elnökségének pedig nemhogy védőernyőként kellett volna funkcionálnia , de pont fordítva a felelősség miatt.
Ez nem így történt, de legalább megtörtént - jobb későn mint soha alapon.Kevésbé gyors válasz:
Ja ja a gonosz gyíkemberek, meg a háttérhatalom meg lipsik és a demek Mind báncsák Trump urat aki a becsület , az elvek (LOL), az igazmondás, a józan ész (Dupla LOL) , az erkölcsi feddhetetlenség mintaképe.
Ja és olyan krvajó üzletember, hogy ma már nincs bank az USA-ban amelyik akár 2 centet adna neki és annak az Utolsó banknak a prominense amelyik a legtovább finanszírozta a fszságait és a soha vissza nem fizetett kölcsöneit - na az 2021-ben egy alapos vizsgálat előtt meg inkább öngyilkos lett mielőtt a botrány elsodorta volna.Amúgy a közhiedelemmel ellentétben Amerikában (Nevadában!) nem vitt csődbe egy kaszinót a zseniális üzletember.
Ez aljas rágalom.
Ugyanis KETTŐT sikerült csődbe vinnie
NevadábanMarcel
-
Sanya
nagyúr
Ezek olyan súlyos vádak, amelyek miatt tényleg, a facebooknak ki kell tiltania a csávót örökre a facebookról. De a gyermekverők, meg gyilkosok inkább valók a platformra.
De a legjobb, hogy azért tiltsunk ki valakit egy platformról, mert nekem nem tetszikEz ám az igazán jó, közösségépítő hozzáállás, hogy elhallgattatjuk azokat, akik nem értenek velünk egyet.
1.: a facebook nem hatóság. A hatóságnak kell eldöntenie, hogy ki bűnös, ki nem. A vádaid biztos igazak és biztosan feljelentette már valaki és biztosan elítélte a bíróság a tettei miatt. A vádad egyike sem olyan, amiért a facebooknak ki kellene tiltania. Vagy a facebook tiltja az oldalán azokat, akiknek hitelük van, vagy kaszinókból kiveszik az összes pénzt, és egy jókora adóssággal becsődöltetik és újrakezdik ugyanott, másik névvel? Ez melyik alapelvét sérti a facebooknak?
2.: Ha a facebook kitiltotta, akkor minek vonja vissza a kitiltást? Rosszul döntöttek? A többi kitiltással, akik nem kaptak ekkora visszhangot, mi lesz? Visszaveszik és marad a "shadowban"? Kicsit átláthatatlan, hogy hogyan működik a facebook, kit hogyan tiltunk ki, kit mikor veszünk vissza, és hogyan engedjük a troll accountok működését.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mercel
senior tag
Egy dologban biztosan egyetértünk: A faszbúk múködése átláthatatlan és ködös továbbá hosszú évek óta (nem alaptalan) botrányok sorozata erodálja a fszbúk "hitelességét".
A trump-al kapcsolatos "vádak" ismertek és valójában két A4-es oldal is kevés lenne a felsorolásukra.
Az, hogy a csávó Még nem lett elítélve, nincs börtönben nincs eltiltva egy életre a közfeladatoktól és közösségi élettől nem a vádak alaptalanságát jelzi, hanem azt a borzasztó káoszt amely egyáltalán engedte donald trumpot a felszínre jutni.
Az USA társadalmi, politikai és gazdasági élete meglehetősen nagy és sötét káoszban vergődik már jó 10 éve és ez a káosz évtizedek óta érlelődik.A kérdésedre direkt válaszolva: Egyértelműen és sokszor hazudott politikusként.
Egyértelműen és sokszor hazugságokkal vádolt meg másokat, ezzel hiteltelenítette és besározta őket. Dezinformációk hadával árasztotta el az accountján keresztül a fszbúkot (IS) .
Ezek csak kiragadott részletek és bár nem olvastam végig a fszbúk (amelyről egyébként nagyon rossz véleményem van) teljes szabályzatát de, hogy ezek az egyébként jól dokumentált tevékenységek 100% , hogy szabályzatellenesek szerintem nincs miről beszélni.Az, hogy nem következetesek csak hab a torta tetején - de az, hogy egy META nem következetes hadd ne legyen már felmentés egy olyan toxikus, kártékony futóbolond elmebeteg számára mint donald trump.
Tekintve, hogy az elbukott elnöksége végén is 70 millióan szavaztak rá, cseppet sem lebecsülendő a dolog jelentősége azt hiszem.Részemről itt befejeztem a vitát, a véleményem elmondtam - tekintve a téma toxikus mivoltát ennél jobban és tovább nem mennék bele.
Részemről a tiltást nagyon késeinek de jogszerűnek gondolom, az esetleges visszaengedését pedig roppant károsnak és kártékonynak találom.
Ennyit erről részemről.Marcel
-
Sanya
nagyúr
Tudod miért tiltotta ki a facebook Donald Trumpot? Mert 2021. január 6-án a Capitoliumban erőszakos cselekményekben részt vevő embereket dicsérte. Ez azért komoly, nem?
És ezt nem én állítom, hanem a meta: In Response to Oversight Board, Trump Suspended for Two Years; Will Only Be Reinstated if Conditions Permit | Meta (fb.com)A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, a facebook legnagyobb hibája, hogy mindenkit és a család kutyáját is engedi kommentelni meg posztolni egy 1 perces regisztráció után... A választási rendszer hasonló problémájáról már ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tökmindegy, de mint érv a Facebookról való kitiltásra, nem jó.
A szólásszabadság arról szól, hogy elmondhatod a fasságaid, nem arról hogy bárki, bárhol köteles meghallgatni, és hogy annak biztos nem lesz következménye.
Ahogy hazaküldheted a náculó unokatesódat a házadból, kirakhatod a részegen hőzöngő alkeszt a kocsmádból, ugyanúgy kitilthatod a weboldaladról aki hülyeségeket beszél.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mercel
senior tag
Személyeskedés nélkül viccesnek tartom mikor valaki kisszékre állva próbál "fensobbsgesegkedve fölémagasodni"
70 millió idióta szavazott arra a közveszélyes, hazug futóbolondra , nálunk egy hasonlóra szintén csaknem a szavazók fele - most akkor vitázzak veled? : )Csináld, csak sose felejtsd magaddal vinni a kisszéked, hogy legalább Te magadnak elhihesd a "fensőbbséged"
Marcel
-
Mercel
senior tag
Nem nem pusztán azért mert dicsérte (és bátorította) azt a csőcseléket .
Az azt megelőző 4 év számolatlan jogtiprásai Után vágták ki ES azért mert nem csak dicsérte azt a csőcseléket de azért IS mert azt a csőcseléket maga bujtotta fel - lényegében puccsot szervezett ami olyan súlyú bűncselekmény amelyért egyébként "Normális esetben" az usaban bárkit élete végéig bezárnak vagy kivégeznek.
Az, hogy milyen nevet adtak a gyereknek nem nyomna tul sokat a latban.
Az, hogy annyit vártak a szolgáltatok és nem voltak sem kovetkezetsek sem pedig nem kommunilaltak vilagosan es felreethetetlenul az pontosan a hőzöngök es oaszeeskuves elmeleteket gyartok es relativizalo ossstobak miatt baj.Egy normális gondolkodású ember ugyanis nem áll meg kákán is csomót keresni egy ilyen ügyben - de hat a kommenteleshez is csak jelszót kérnek nem pedig sikeresen kitöltött IQ tesztet...
Marcel
-
Sanya
nagyúr
Nem tudom, akkor a Meta hazudik. Ők állították, hogy amiatt rugták ki, mert az erőszakos cselekedetben részt vevő embereket dícsérte, de ne érdekeljen a Meta nyilatkozata a témában, nyugodtan magyarázd a saját elképzelésedet, hogy valaki, akit nem ismersz, kirakta egy platform egy olyan ügyben, amit nem tudsz, de magyarázd meg mindenkinek, hogy is volt úgy, hogy az igazoló linkeket figyelembe se vedd.
Meg tudod mutatni, hogy a facebookon milyen jogsértéseket követett el? Mert itt a faceboook vs Trump az a facebook vs Trumpról szól. Hová vezetne a világ, ha a facebook amiatt szankcionálna, amit mondjuk a twitteren követtél el. Vagy a munkád során.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mercel
senior tag
Nos ha nem elég 4 év több száz esete aamelyekből a nemzetközi és magyar média is bőven szemezett és szemlézett akkor miről beszélünk és főleg minek is?
Hagyjuk .
részemről nem fogok gyertyával harcolni a sötétség ellen, eddig is felesleges volt ahogy elnézem úgyhogy részemről OFFoltam a témát.Marcel
-
Sanya
nagyúr
Te érted, amit leszírsz? A META csak amiatt szankcionálhat, büntethet bárkit, amit AZ Ő OLDALÁN ELKÖVET.
Az, hogy mi jelenik meg róla a médiában, már bocsánat, ne érdekelje már a facebookot.
Vagy ha igen, én lehozok rólad egy rágalmazó cikket és várom, hogy a facebook kibannoljon.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
it A volt amerikai elnök a Twitterre nem kíván visszatérni, arról még nem beszélt, mit tenne, ha a Meta oldaná fel a blokkolását a Facebookon.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- FIFA 23
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Csendben felokosította az egyes GeForce-okat az NVIDIA
- VoLTE/VoWiFi
- Módosítaná üzleti modelljét az ARM
- Aliexpress tapasztalatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új LG Gram 14 WUXGA IPS 16:10 Nano i7-1165G7 16GB 1TB SSD SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- 4th gen. i7 félkonfig - Z97 / i7-4790 / 16GB / Arctic cooler
- Zotac Zbox CI547 Nano Mini PC (I5-7200U, 8GB DDR4, 250GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest