Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lalikiraly #21 üzenetére
Részben van igazad.
Valóban vannak olyan termékek, amik csak a magyar, román,... ajánlatokban elérhetőek. Ezeket nem érdemes megszerezni. Volt ilyen notid, csak nem akartam beszólni.
A másik csapda a termékek árcsökkenésének alkatrész kompenzációja. Régebben az LG tolta legjobban. A frissen bevezetett termékek minőségét messze múlta alul a kivezetési szakaszban elért minőség.
És vannak gagyi termékek. Azok kb mindenütt egyforma kakik.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Schafranek
tag
válasz
Lalikiraly #21 üzenetére
Lehet itthon is minőségi terméket vásárolni, de ahhoz sajnos durva áfa társul.
Ezért rendeltem meg tavaly a gépet az Egyesült Államokból...Otium est pulvinar diaboli. 2006
-
Schafranek
tag
válasz
Lalikiraly #18 üzenetére
Új gépet vettem, amelyben kétszer kellett rövid idő alatt alaplapot cserélni. Futár hozta, vitte, ezzel nem volt gond. Viszont a bizalmam megrendült és úgy gondoltam, hogy harmadik nem lesz.
Azóta nagyon kerülöm a márkát.Remélem neked több szerencséd lesz vele...
Otium est pulvinar diaboli. 2006
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
A TUF-ok elég sokat fejlődtek az évek során. Jobb lett az összeszerelési minőség, fém lett idén a fedlap, kaptak az idei szériában színhelyes kijelzőt is. Az MSI GF széria meg sajnos pont ott van, ahol évekkel ezelőtt. De ez legalább az árazásán is meglátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta szerettem volna egy normális videókártyával rendelkező notebookot. Hát, most megtaláltam az alanyt :)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest