- Vírusirtó topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- ASUS routerek
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Aliexpress tapasztalatok
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- XPEnology
- VPN topic
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Mivel használom a The Weather Channel appot, ezért kíváncsi vagyok, hogy mi fog változni nekem az eladás után.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Youri
veterán
Milyen alapon létezik még ez a cég?
RTX ON
-
-
<Adamsky>
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #3 üzenetére
" ... szervergépes fronton még erősek maradtak ... "
Épp most zárták, ill. zárják be a váci gyárukat. Elvileg a gyártás megy át Mexikóba, de várjuk ki a végét ... -
E.Kaufmann
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #3 üzenetére
Mindenesetre a mezei felhasználók felé már rég nem kommunikálnak és szakmán belül is KKV környezetben se nagyon látszanak már.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
Tény, hogy régen sokkal nagyobbak, mi több: iparági vezetők voltak.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
E.Kaufmann
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #6 üzenetére
Kicsit olyan ez az IBM, mint az Aviátor valóban élt főhőse. Ott volt mindenütt (médiától a repülőkig), aztán szépen lassan visszavonult látszólag mindenünnen, de a háttérből még volt kihatása a dolgokra.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
gabor7th
addikt
Szóval eladák a népszerű és pénzt teremtő üzeltágukat, hogy "felhős cég" legyenek, amivel mindig is bajuk volt. Emlékszem a részvényesek még be is perelték a vezetést, mert félrevette őket a felhővel kapcsolatban...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
ergoGnomik
tag
Piaci alapon.
Amíg van olyan portékájuk amit el tudnak adni és arra létezik kereslet, amíg tudják úgy üzemeltetni a költségeik és a bevételeik egyensúlyozásával a céget, hogy az a tulajdonosoknak és befektetőknek az elvárásaitól nem esik tartósan túl messze, addig simán létezhet.
Sokkal érdekesebb kérdés, hogy ilyen egyszerű megfontolások átlátása miért okoz nehézséget?
-
A legnépszerűbb időjárás-appokat is érinti, amit az IBM tett
Isten szerelmére kérlek titeket IT Café, NE üljetek fel a clickbait cikkcím vonatra, mert idegesítő, szerintem etikátlan és számotokra is elképesztően kártékony középtávon.
ex AtomNyúl
Új hozzászólás Aktív témák
it Eladja az időjárással foglalkozó üzletágát az IBM, ez pedig a The Weather Company fogyasztókra szabott, igen népszerű termékeit is érinti.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest