Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz andor80 #95211 üzenetére

    Szerintem a fórumtárs nem idiótának nézi a beoltottakat, hanem csak azt fejezte ki, hogy sokan megkapják az első oltást és másnaptól már hurráoptimisták, hogy huhúúú védettek vagyunk, miközben persze attól még nagyon távol állnak.

    Amúgy nem értem ezt a magabiztos hihihikekeke nix ugribugri vigyorgást a be nem oltottakkal kapcsolatban. Egyelőre semmi korlátozás nem vonatkozik rájuk itthon és szerintem még jó darabig nem is lesz. 2.5 millió beoltott embernél nem fogják még meglépni a jóval több beoltatlannál, hogy otthon ülés, a beoltottak meg mehetnek, amerre látnak... Talán majd egyszer, de nem most, főleg nem nyárra. Vagy max akkor, ha nagyon sok nem oltott, de átesettnek kipostázták már a ződet.

    Egyelőre mit is érnek a zöld plasztikok? Semmit az égvilágon.
    Amúgy meg csak saját példa: van ződ plasztikom (igaz szeptember közepéig érvényes), van mindenféle engedélyem, még munkahelyi is, hogy a kijárási tilalom után is mászkálhatok munkába. Ha csak egy kicsit is kiskapuzó lennék, akkor nem oltott és nem regisztráltként már most szabadabb vagyok, mint sok beoltott ember. Ott a ződplasztik, edzőterembe is járhatok, ha tróger lennék még éjjel kettőkor is kint bóklászhatnék autóval és mondhatnám, hogy épp dolgozni megyek/dolgozok.

Új hozzászólás Aktív témák