Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #93362 üzenetére

    Igen, gondolom a nagy haditerv az volt, hogy valahogy ellaviroznak tavaszig, jon a melegebb ido es a csokkeno szamok miatt lehet lazitani a gyeplon, mindenki boldog, megy az oltas, egyre kevesebb oreg hal meg, es nem sokkal a valasztasok elott mar szinte mindenkit be tudtak oltani es emiatt megint megvalasztjak oket. De szerencsere a termeszet keresztulhuzta a szamitasaikat - ekkora zakot ritkan latni, mint amit ezek most bezsebeltek.

    @T72killer: nem Mengele ez, csak nem tudja, hogy mit csinal. Alapvetoen fel es a felelem hatarozza meg a donteseit. Biztos van jopar tanacsado a kornyezeteben, akik a trombozisos halalozasokra ezt a fajta valaszt latjak a megfelelonek.

    Azzal van a baj, hogy amig az RKI igazgatoja allatokra specializalt, tehat minden gond nelkul levagat egy hizlaldat, bezaratja, vagy egyik naprol a masikra egy teljesen masik strategiat hoz ki a allattarto telepen levo fertozes kezelesere, az a gondolkodasmod az emberekre nem hasznalhato.

    Ugyanez igaz a No-covid strategianak elo tanacsadokkal, ha fogekony ra a politikus, akkor azt fogja alkalmazni, ami kozel all az elkepzeleseihez. Merkel no-covid hivo, es o ennek megfeleloen is hozza a donteseit es ennek megfelelo tanacsadoi buborekot is alakitott ki maga korul. Az, hogy ez most jo-e vagy sem, az mar egy mas kerdes.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák