Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    Dr. Kunetz Zsombor MBA
    (2021.03.19)

    Az inasokról:

    "Kétszer is tartottam videó-konferenciát a kórházigazgatónak vasárnap és hétfőn. … Meghallgattuk a jelentéseket az ágyszámokról, létszámokról. Megnyugtató volt a dolog, kár hogy nem hallotta őket az egész ország, mer-akkor láthatták volna az emberek, hogy nagyon komoly emberekről van szó.
    Tehát a kórházigazgatóink tapasztaltak, felkészült emberek, nincs köztük zöldfülű. Tehát minden megyei kórházunk és az azok alá rendelt kórházak is biztos irányítás alatta vannak…
    Most az a helyzet, hogy a rezidenseket, ők az inasok, akik frissen végzett diplomások és készülnek a szakmájukra, őket már javarészt beoltottuk és vezényeltük is.”- Orbán Viktor mai rádió interjúja.

    A helyzet az, hogy a rezidensek, akik a miniszterelnöki koordináta-rendszerben az inasok, már most többet tanultak és nagy részük több nyelven is beszél, mint maga a miniszterelnök.
    A rezidensek nem hajtanak végre ésszerűtlen, valószínűleg emberi életekben is mérhető "ágyfelszabadítást", ezt az őrült miniszteri rendelete alapján a kórgázigahatók hajtották végre (kettő kivételével, de ők már nem igazgatók).
    A rezidensek a kórházigazgatókkal ellentétben nem vehetőek arra rá arra, hogy a 12 ágyas intenzív osztályból papíron 60 ágyasat teremtsenek egyik napról a másikra úgy, hogy pontosan tudják ehhez sem megfelelő infrastruktúrájuk, sem humánerőforrásuk nincsen.
    A rezidensek továbbá nem kínálnak olyan alkukat, mint a Jahn Ferenc Kórház főigazgatója, amelyben csaknem egy teljes kórházi osztályt - ami nem mellesleg életmentő beavatkozások elvégzésére képes- a járvány kellős közepén szabadságra mehet, amelyben garantálják, hogy éjfél után nem kell ezen osztálynak ügyelnie, amelyben korlátozza, hogy ezen osztály orvos hány beteget láthat el 3 havi átlagban.
    Egy rezidens nem fest a kórházáról olyan képet, amely alapján a miniszterelnök ma azt nyilatkozhatja, hogy "Meghallgattuk a jelentéseket az ágyszámokról, létszámokról. Megnyugtató volt a dolog, ", ezt a kórházigazgatók teszik.
    Azok, a kórházigazgatók, akik képességeik hiánya miatt csak és kizárólag a lojalitásukba, és a szolgalelkűségükben bízhatnak, azok valójában az inasok cipőjét sem köthetnék be, mert ők a hatalom feltétlen, és gyáva kiszolgálói ebben a a NER rendszerben.
    Tiszteletem az inasoknak!

Új hozzászólás Aktív témák