Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz Gainka #8648 üzenetére

    Nagyon egyszerű, azért kell mindenkinek, annak is aki egészségesnek érzi magát, mert bárki hordozhatja a vírust. Lehet te úgy gondolod hogy a szokásos tavaszi meghűlés , és csak 2 hét múlva derül ki hogy még sem, mert nem hogy gyógyulna, még durvább, és már köhögés is társul. Mindeközben te metrózol, bevásárolsz, dolgozol, és még 20-30 embernek átadod, de nem viselsz maszkot, mert szerinted egészséges vagy.
    Mindig az egyszerű, nem választos rendelkezések eredményesek!
    Nem szabad az emberekre bízni hogy eldöntsék egészségesek-e vagy nem! Nem szabad rájuk bízni hogy kell-e maszkot viselni vagy nem! Mert ha van választási lehetőség, akkor nagyon sokan fogják a rosszat!
    Egyszerű: ahhoz hogy lassítsuk ennek az igen agresszívan nyomuló vírusnak a terjedését, MINDENKINEK kell maszkot viselnie!
    A feladatkiadás a munkám része, tudom hogy akkor eredményes, ha nem adok választási lehetőséget. Szerintem egyértelmű hogy ha azt mondom hogy festés közben tarts a másik kezeddel egy szivacsot a pemzli alá hogy ne csöpögjön, de ha elég profi vagy, és úgy sem csöpögteted le, akkor nem muszáj! -egy ilyen utasítás után a festők, köztük te is, biztos hogy nem tartanának oda szivacsot! Bocs ha nagyon szájbarágós voltam, csak látom hogy már hárman, négyen is reagáltak, és még mindig nem érted miért kell!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák