Új hozzászólás Aktív témák

  • pittlaren

    csendes tag

    válasz #20749568 #86897 üzenetére

    Á, nem gondoltam komolyan, hogy bármiképp' árnyalni tudom a nézőpontod, elhiszem, hogy Te komolyan így, és helyesnek tartod amit írsz. Attól még, _szerintem_ irgalmatlan marhaság, már bocs.
    Eklatáns példa ez a megjegyzésed: "van aki nem képes felmérni azt, hogy mit vesznek tőle el éppen." De Te azért vindikálod magadnak a jogot, hogy eldöntsd helyettük, ugye?

    Kérlek ne terelj, nem azt vitattam, hogy a nyugdíjasok >>öregek<< idővel meghalnak (ki nem?), hanem azt a megközelítést, amivel Te elintézted a potenciális halálukat, illetve, amit járványvédelem, meg a nyugdíjasok szavazatainak korrelálása kapcsán írtál: nevezetesen, hogy a védekezés egyedüli oka, a veszélyeztetettek életének, ezáltal szavazatának biztosítása. Ja, szavaznak, mint ahogy korábban dolgoztak, adót fizettek. Jó, hogy nem már a Logan futását propagálod. Ismétlem, nekem kábé sose' lesz állami nyugdíjam, legfeljebb egy marék rizs, mire odajutok.

    Nem vok valami fosszilis kövület ha arra gondolsz, nem azért "szóltam be" neked a nyugdíjasok kapcsán, hanem mert borzasztóan sértette a fülem, ami nyilván egyéni szoc. problem, de egy nyilvános fórumon ennek hangot adni bocsánatos bűn. :DD

    Kassandra őrült volt, nem?

    Milyen név az, hogy Azim? Cornwalli vagy ír? Mór...

Új hozzászólás Aktív témák