Új hozzászólás Aktív témák

  • daneel_hu

    addikt

    válasz Amur #86496 üzenetére

    "Egy ideje readonly voltam. Most frissítem én is a véleményem. Legalább itt lehet.(a magyar sajtó az túl vegytiszta egy-két normális cikktől eltekintve naponta).
    A népességarányos haláleseteket nézve tényleg nem kellene aggódni, viszont mint ex-covidos, és egy olyan kereskedelmi egységben dolgozó, ahol mindenkin átment a kór, azért én másképpen láttom mint az átlag Marinéni, vagy a sok önjelölt proféta, és a fotelforradalmár, laposföldhívők,vírustagadók, természetimádók, nem is tudom milyen irányzat van még.
    Azt látom, hogy akin átment, senki nem százas.(nem értelmileg...egészségileg)
    én azóta is mintha 20 évet öregedtem volna, piszok hamar elfáradok, lassan fél éve hogy napi három pulzuscsökkentővel tudom normális szinten tartani a szívfrekvenciám(és számos kardiológiai vizsgálaton voltam, semmi bajom elméletileg), izom és izületi fájdalom nem múlt el, sorolhatnám a kollégiáim állapotát is, de nem teszem, így is hosszú lesz szerintem!"

    Kitartást!

    Én október végén kaptam el, november 3-4 környékén lett vége az első két hét akut részének.
    November-decemberben még itt-ott jelentkeztek fura dolgok. (pulzusemelkedés, de inkább pulzusösszevisszaság, szédülgetés, egyéb fájdalmak azonban nem, aludni is tudtam)

    December végén – akármennyire is ramaty állapotban voltam –, visszamentem teniszezni.
    Azóta sokkal jobban vagyok.
    Most már heti 4x ütök, alkalmanként 1-1,5 órát, és talán egy kis állóképesség minuszt leszámítva nincs probléma. Az is inkább a súlynövekedésem végett van jelenleg. Karácsony alatt visszahiztam amit a covid miatt leadtam. (4-5 kg, nem komoly)

    Mintha a rövidtávú memóriám kicsit szarabb lenne,de lehet ezt csak beképzelem magamnak. :)

    Szóval kitartást.
    Azért írtam le, hogy legyen pozitív eset is a betegség ellenére.

Új hozzászólás Aktív témák