Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyot

    őstag

    válasz janeszgol #85787 üzenetére

    Ez teljesen egyértelmű, de a lényeg az lenne, hogy a járványkezelésnek egyetlen és végleges céljának annak kéne lennie, hogy megszüntesse a járványt. Nálunk nem megy a hammerandthedance, mivel 2-3 hetes késésekkel képesek csak felmérni a helyzetet, meg amugy is jogod van mindenhez IS.

    pjen
    Szerintem nincs gyermeked, az óvoda egy petricsésze ahonnan tényleg van nagy esélye hogy beszopod ezt a szart, sajnos ezzel kezdeni kellett valamit. Szerintem az hogy bezárták a védekeztés szempontjából egy jó lépés.
    Az hogy nincs infrasturkúránk oltani, mert cseszték megszervezni értelmesen 1 év alatt az nem az emberek szégyene, hanem a vezetőségé, ahogy a most eltűnt 4-5000 egészségügyi dolgozó is hiányozni fog szerintem a legrosszabbkor.

    Az meg hogy az ipar megy, menjen - én pl a magánvásárlókat nem engedtem volna be, akinek a megélhetése valamilyen ipari tevékenység az menjen dolgozzon kell az alapanyag az üzletekből, de az ikeás sorbanállás a legutóbbi tsjüvig-ért szerintem is egy állatság.

    Ugye a kormány kommunikációból az derül ki, hogy mindenki egyénileg legyen okos és ügyes és ne menjen boltba ha nem muszáj - csak az emberek szarnak mindenkire maguk körül és nem is túl okosak úgy általánosságban. Na emiatt kellene kicsit szabályozni szerintem is.

    Ahogy a cikkben is írja a Zsiday, nem lesz olyan hogy a kecsek jól lakik és a káposzta is megmarad.

    Má' nem

Új hozzászólás Aktív témák