Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #20749568 #83787 üzenetére

    Amióta világ a világ, vannak egyenlőbbek. Ehhez vírus sem kell. Én örültem nézhettem egy jó síversenyt Cortinából, és nem azon morogtam én nem mehetek síelni.

    Drizzt: a magyar bajnokira ki kíváncsi, a Bayernre kicsit többen, helyi lapban látni a kosár és vízilabda megy, az agyontesztelt Lewandowskival nem fogok összefutni itt az Aldiban, velük igen. Egy csapatnak cserejátékosokkal és ifikkel kiállni BL-ben egészen más mint törölni az egész BL-t, ez a lényeg nem kellett törölni. Hamilton kihagyta valamelyik futamot egészen más mint az egész mezőny hiányozna. Nem volt ilyen mert megszervezték a rendszert, ez a lényeg. A top bajnokságok is zajlanak viszonylag gond nélkül. Szerintem ez tök jó. Mindjárt Milan meccs. Legalább ennyi van.

    (Olimpia és EB talán lehetne úgy egyet rendezni idén nyáron zártkapusan és majd békeidőben jövő nyáron ugyanott megint beoltott turistákkal, hogy a rendezőknek is visszajöjjön valamennyi a beleölt pénzből, ezeket időben lehetne a katari világbajnokság rovására tartani, ami egyébként is egy korrupt szarság és a csicsa légkondis stadionjuk legyen mementó a meghalt munkások emlékére)

Új hozzászólás Aktív témák