Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz #20749568 #83332 üzenetére

    A baj szerintem az, hogy visszatartjak az AZ oltoanyagot, mikozben kb. 20%-os kihasznaltsaggal mennek az oltokozpontok, napi szinten meg meg Marokkoban is tobb embert oltanak be, mint Nemetorszagban.

    Mindekozben Dania bejelentkezik a nemeteknel halomra allo AZ oltoanyagert, ha a nemetnek nem kell, mert valogatos, akkor a dan szivesen viszi, mert neki van esze, hogy nem valogatni kell, hanem oltani, ha mielobb ki akar az orszag lepni a virus szoritasabol. Egy oltott tobbet er, mint egy nem oltott.

    Oh wait, a bankargyerekrol is kozben kiderult, hogy mielott pozitiv lett a tesztje, nyomott egy privat vacsorat Lipcseben, fundraising koruton volt uzletemberekkel, termeszetesen az aktualis eloirasokat betartva es maszkban voltak, csak az asztalnal vettek le azt. Mi a fenet lodorog, ha napkozben arrol vakeral a nepnek, hogy az tartoztassa meg magat es ne menjen sehova, meg nuku osszejovetelek, o meg egyszeruen ilyenekre elmegy. Miert nem tudta Teams-en megszervezni a zsetongyujto korutjat a CSU-nak?

    Nalunk a jarasban 31 az incidensszam, nem tudom, hogy hol van a tomegpusztito cseh varians, de itt nem tud "tombolni"...

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák