Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz mozso #83139 üzenetére

    Nem miért jobb, miért siker. Leírtam szerintem mitől sikeres egy vakcina. Ezt még most nem lehet eldönteni. Azt mondtam, úgy tűnik a Kínai is biztonságos, sosem mondtam jobb mint egy Pfizer! Az idő majd szépen megmondja melyik vakcina valójában milyen, melyik mennyire sikeres.

    ivana: Az miért konteó, hogy új típusú vakcináknál ezt is számításba kell venni, lehet-e valami hosszú távú mellékhatás? Főleg ebben az egész felgyorsult környezetben. Nem tényként mondtam, hogy okoz, hanem idővel erre is megkell adni a választ és sok elbizonytalanodott vagy konteóst meglehet győzni.

    twofatcat: Ha az neked álszentség, hogy elhamarkodott, alá nem támasztott dolgokra teszek megjegyzést , ám legyen. Te tudod. Nem alapból mondtam bármi rosszat a pfizerre. Sőt, nem is mondtam semmi rosszat a pfizerre. Kérdéseket tettem fel, mert túl van dícsérve, sikernek van beállítva, olyan kijelentéseket teszel, ami még nincs bizonyítva. Semmit nem támasztottál alá, azon kívül ami a hatékonyságot illeti. Ez egy tényező a sokból. Mondjuk nagyon is lényeges, ezt nem vitatom. Ez az egész onnan indult, hogy aki úgy érzi sürgős neki a vakcina, vállalja be a Kínait. Ártani nem fog vele. Én is mondhatom, ezzel is többen egyetértettek. Csak az egész ki lett forgatva. Ezt is hívhatjuk ugyanúgy trollkodásnak.

    Lauda: Azért mert vakcinákról vitázunk az miért flame? Amikor ti napi szinte politikai fikázást toltok lételemként az akkor mi? Mint pl ez a leveles sztori.... Még csak helye sem lenne itt, szerintem mondták már ma. ;) Lehet még 2 topikból válogatni....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák