Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz lacafaca #76994 üzenetére

    Szerintem a többséget érdekli, csak nem mindenki azonos következtetéseket von le belőle.
    Engem személy szerint aggaszt, mert a hír alapján nem biztos, hogy ugyanannyira hatékony a tömegtermelt vakcina, mint a tesztelt. A Modernának volt a másik esete, miszerint egy gyártási klaszterban magasabb volt a mellékhatások száma, ez is gyártástechnológiai kérdés és szintén ijesztő tud lenni.

    Annak ellenére a legtöbb linkedre is rákattintok, hogy legtöbbször nem ütik meg azt a szintet, ami egyetlen szót is érdemel, mindezt annak ellenére, hogy ha visszanéznéd a saját beírásaidat és megpróbálnád olyan szemével nézni, aki több ismerőst veszített már el, te is látnád, hogy elég neccesek, sokszor bicskanyitogatók.
    Káröröm, hergelés és egy jelenlévő problémára nem megoldást kereső, csak okoskodó, a maga szűklátókörűségében, szinte mindegyik.
    Persze nem kötelező olvasnom, csak gondoltam érdemes ezen is elgondolkodnod, mielőtt abban a szerepben tetszelegsz a tükrödben, hogy te csak jó hangulatot akarsz a sok rettegő közé becsempészni.
    Vagy nagyon rosszul csinálod, vagy el kellene tűnődnöd rajta, hogy nem ez a belső indítékod, mégha el is hitetted magaddal.
    Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák