Új hozzászólás Aktív témák

  • forumpista

    tag

    válasz Kékes525 #75732 üzenetére

    "Nem lehetne gyorsan átállítani a meglévő gyógyszergyárakat a vakcinák tömeggyártására."
    Miért nem?
    "Sőt, az újak megépítése gyorsabb lenne."
    Akkor építsenek
    "Azonban ezek jó része már átállt a koronavírus elleni vakcinákra."
    Akkor hol a vakcina? Pont arról van szó, hogy üresen ácsorognak a gyártószalagok, mert a saját vakcinájuk nincs kész, a már készet meg nem gyártják/gyárthatják...

    Ne haragudj meg, de a teljes lakosság lassan egy éve be van zárva, sok országban észak-koreai diktatúrát megszégyenítő módú korlátozások vannak, a gazdaság romokban, emberek millió élnek segélyen stb stb. És erre jön még rá hogy a covidban mind meghalunk, aki meg nem az számoljon a long coviddal.

    Ehhez képest k.rvára lesz@rom ha bele kell gyalogolni szegény kis gyógyszergyártók lelkivilágába, vegyék őket állami irányítás alá, foglalja le őket az állam vagy akármi.

    Ha a lakossággal szemben meg lehet tenni a 100%-ig alkotmányellenes és diktatórikus korlátozásokat a járványra hivatkozva, akkor tegyék meg ugyanezt a gyógyszergyártókkal is.
    Igenis, ha azt mondjuk, hogy ez a járvány ennyire veszélyes, akkor az összes cég amelyik képes vakcinát gyártani, az gyártsa a vakcinát, akkor is ha cserébe kevesebb aszpirin lesz a piacon.

    Vagy mondjuk azt, hogy mégsem olyan veszélyes ez a vírus, akkor viszont vessenek véget az ostoba korlátozásoknak.

    Számomra rohadtul irritáló, hogy a vírusra hivatkozva az utolsó sarki bokrot is beszigszalagozták és mindent is bezártak, de amikor itt a vakcina, akkor meg megy a seggvakarózás, hogy ó hát nem is tudjuk hogy mit kéne csinálni, lehet hogy vannak mellékhatásai az oltásnak (a vírusnak nincs?...), meg nehogy megsértsük szegény gyógyszergyártók demokratikus jogait, meg izé meg hozé...

Új hozzászólás Aktív témák