Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Ringman #75404 üzenetére

    Egészen egyszerű a helyzet szerintem.

    Az influenza R0 értéke egyszerűen annyira leredukálódott a sokkal szigorúbb óvintézkedések miatt (minden létezőre odafigyelünk, máshogy vagyunk kódolva, kézfertőtlenítőt használunk mindenhol, minden után, stb-stb-stb), hogy ez egyszerűen ellehetetlenítette ebben az időszakban.

    #75287[CS]Blade2

    Amit szerk-be beraktál, hogy marhajó kép azokon számokon ami máshol is ''kiötlött' gondolkodok már egy ideje.

    Amikor bejött az, hogy a nagy városokban kötelezővé tehetik a város vezetések a maszkviselést Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Biharhoz képest hasonlóan állt vagy rosszabbul is állt, de Nyh-n szennyvíz alapok alapján sokkal rosszabb volt a helyzet, mint Debrecenben

    Ennek megfelelően Nyíregyházán és a nagyobb szabolcsi városokban kötelezővé tették közterületen is a maszkhasználatot és az emberekbe jobban beivódott, mint Debrecenben, hogy hordani kell mindenhol a maszkot (látom az utcán, egyéb helyeken is - mindkét városban megfordulok)

    Hogy mi lett a vége ennek?

    SZ-SZ-B megye a lista végére esett, Debrecen meg hasonló helyen maradt. Ez igazából nem lehet véletlen (Hajdú-Bihar még központosítottabb is, mint Szabolcs.. Ott jobban bejár mindenki Db-be dolgozni kisebb településekről is, így kérdés, hogy a kötelező maszkhasználat mellőzése jó döntés volt-e ott... kb, mint egy budapest agglomerációja 'kicsiben'). Lehet ott is jobban figyelni kellett volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák