Új hozzászólás Aktív témák

  • zolisx4

    őstag

    válasz lafaty80 #74990 üzenetére

    Nehéz kérdés,vagyis részben egyszerű,igen beteg voltam valamikor októberben stimmeltek is a tünetek,kért az orvos tesztet is de akkor volt az az időszak mikor nem jöttek ki,nekem kellett volna elmenni,na én nem mentem,túlélhető volt a dolog 37,5 volt a lázam a többire nem emlékszem ,a fejem fájt.Gyorsan átment rajtam. Viszont a kolléganőm az igazolt pozitív lett.
    Egy magán laborban csináltattam tesztet Veresegyházán vagyis ők ki jöttek,igaz nem PCR hanem vérből csinálták az pozitív lett akkor magamtól karanténba vonultam 10 nap volt a karantén,de ekkor már a fele lejárt pár nap múlva csináltattam újból tesztet az már negatív lett.
    Mivel hivatalos tesztem nem volt ezért gyakorlatilag nem voltam Kovidos még akkor sem ha az voltam.
    Egyébként ezt ma természetesen elmondtam az oltás előtt,mivel a kérdés az volt a kérdőíven hogy igazolt kovidom volt -e én ezt írtam bele,amit az előbb le írtam.
    A lényeg a főorvos asszony azt mondta igazából nincs jelentősége mert most is lehetek az tünet mentesen,azért egy lázat mértek. De elhiheted hogy vagyok annyira hipochonder hogy ha ez gond akkor a székből kiszállok.
    Remélem kielégítő volt a válasz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák