Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz LámaZ #73201 üzenetére

    én egy tényt mondtam. ennyibe kerül volna, globális effortként. ez egy tény, az, hogy a világ miért képtelen erre, az egy másik téma. fogoly dilemma, mert ha most jótündérként felajánlanád a nyugati világnak, hogy "na, legyen január, zárjunk be 3 hétre telibe, viszont utána elfelejthetitek azt, ami utána jött, meg-nem-történtté teszem", akkor sírva kérné mindenki.

    most egyébként újra itt a lehetőség a szurival, de a szállingózó hírek mellett, miszerint oltásellenes a zseni nép, és mellé látva, hogy a politika nem mer beleállni (a halogatás miatt meg egy idő után nem is tud már), valószínűleg ezt is elkeféljük.

    utána meg tényleg az lehet, hogy annyira elnyúlik ez a szar, hogy vagy tényleg elengedik és úgy csinálunk, mintha nem is létezne, vagy maszkozunk az idők végéig, de akkor idővel komoly bajka lesz.

    így kell egy pici problémából egy sokkal nagyobbat csinálni, sima öngólként. laca majd mondhatja, hogy "ő megmondta", de persze a hozzáállásával ő is aktív részese ennek ("engem nem böknek le azzal az izével" és társai).

    ez van. remélem jó a genetikám, meg a családomé is. a többi okos, aki megoldhatta volna a problémát, helyette felfújta, nem érdekel, nem tudok mit tenni, így is miattuk úszunk majd az árral sokáig, ha tényleg így alakul.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák