Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Micsurin

  veterán

  válasz Parci #71789 üzenetére

  [link] - hvg

  A hatóság most azt ellenőrzi, a vállalkozás a szakmai gondossággal ellentétes, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósít-e meg azzal, hogy előjegyzéseket gyűjt a majdani koronavírus elleni oltásra, személyenként ötezer forintért, úgy, hogy a vakcina még nem is létezik. A lap információi szerint a fogyasztóvédelem felméri, hogy a kínált szolgáltatás mögött valóban van-e ténylegesen teljesíthető tartalom.

  Megtévesztésre alkalmas lehet az is, hogy a cég honlapjának fejlécében mindössze a „Nemzetközi Oltóközpont” megnevezés szerepel. Az eljárás végén kötelezhetik az oldal üzemeltetőjét, hogy látható helyen hangsúlyozza: nem állami, nemzeti oltóközpontként, hanem magánvállalkozásként működik – fogalmaz a hatóság. Kiderült: az innovációs tárca az eljárást azért indította, hogy elejét vegye a fogyasztók félrevezetésének, az esetleges jövőbeni panaszoknak.

  Plusz vagy tegnap vagy tegnap előtt röppent fel valami Gulyástól, hogy nem lesz magán oltás. :F De ezt meg nem mondom hol kaptam el mert csak töredék volt.

  edit.: ezt most láttam: Gulyás Gergely: a cégek nem kötelezhetnek koronavírus-oltásra
  Ezt a szart még 2025-re se fogjuk tudni lezárni. :DDD :W

  [ Szerkesztve ]

  The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Hozzászólok Aktív témák