Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    #71611Aweriot : A számok egyértelműek, nem is vitattam ezt sehol. Viszont hajszolni mindenkit a vakcina felé és társadalmilag nyomni mindenkit, kvázi lehülyézni, mert nem az első sorban jelentkeznek, az kreténség... És most kvázi a számokkal megtámogatva itt ez megy. Mindenki ugorjon bele, mert amúgy sok lenne az áldozat. Én meg arra hívtam fel a figyelmet, hogy a tömegben elvesznek a személyes tragédiák... ami attól még az ami.
    Én nagyon szívesen oltatom be magam, de köszi megvárom amíg a bétateszterek rendben vannak.

    #71613Ezekiell : Szerintem meg az a faszság (ha már ezt a szót voltál kedves használni), hogy másokra akarod rányomni a személyes akaratod. Oltatni akarsz most azonnal? Tedd... de ne hülyézz le másokat akik két lépéssel óvatosabbak. És ne gyere itt nekem olyan dramatizálással mintha az ebolával küzdenénk mert közel sem az a helyzet.

    #71623Ezekiell: Mármint mi a hülyeség? Teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki egy későbbi mellékhatás vagy allergiás reakcióba belehalhat? Oh wait...hogy szólt az ajánlás, kik várjanak még vele? Az a hülyeség, hogy nem tudsz olvasni, miközben személyeskedsz... A személyes tragédia jelentőségét próbálom kontextusba helyezni..mert mindenki csak a számokat látja. De amikor személyes érintettséged lesz azzal a kevéssel is... átértékeled a dolgokat.

    #71618Memmaao : Én is inkább gondolkoznék az olvasni tanuláson a helyedben. Nézd már meg mit írtam ember? Mi lenne ha nem impulzus reakciók születnének?! Azt írtam, fentebb is, hogy az érintetteket nem vigasztalja, hogy sok ezren menekülnek meg ha náluk volt az a lehetséges 1 a millióból.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák