Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Kékes525 #70458 üzenetére

    Ez bármire elmondható az életbe. Miért szedi a gyógyszert a Mari néni vagy a Jóska bácsi? Pontosan tudja, ismeri a teljes dokumentációt?

    Hogy a nyamvadt ragyába kerül ez ide??? Qrvára nem erről volt szó, hanem arról, hogy egy oltást az egész lakosságra kötelezővé szeretnék sokan tenni, akik meg nem oltatnának, ha nem kötelező, arról itt leszeditek többen a keresztvizet! (meg amúgy a kereszténység hogy jön képbe itt?)

    a kormány feladata lenne az, hogy a koronavírussal kapcsolatos minden információt nyilvánosságra hozzon, beleértve a vakcinával kapcsolatos információkat is

    Ja, ezzel szemben csinálja, amit csinál, de sajnos sokan fel is ülnek ennek, sokan meg épp csak annyira látnak át a katyvazon, hogy már semmibe ne tudjanak bízni. Sorost szidni meg lehet nyugodtan, ő taníttatta ezt a nyomoronc tetvet, aki miatt úgy fulladunk bele a rengeteg sok mrd eurókba, hogy abból egy cent hatását sem érzékeljük. Kivéve persze a focibuzikat.

    amit már egy óvódás is tud, az apa férfi, az anya nő.

    No....ezt inkább nem reagálom le, sok nagyszerű lipsi polgártársunk is van itt! :Y És én nagyon szeretem őket.

    (#70462) Aweriot

    Nem mi ba*tunk rá, hanem Kékes sm proc fog, mert ő már az első turnusba benne lesz! Én csak 3-4 év múlva, Te meg sosem! :D Szóval Kékes proc kolléga, lassan tényleg fel kell készítened a helyettesedet! Vagy a ma délutáni Parci megbízása már ez lett volna?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák