Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz bigdady #70399 üzenetére

    ügyes volt :DDD

    egyetemen megtanultam, hogy vagy a legelején kell menni (ha felkészült vagy), vagy a legvégén (ha kevésbé, vagy ha igen, de türelmes vagy). a legvégére a tanárok már olyanok voltak, mint a mosott szar, ha csak értelmesen beszélgettél velük, tök hálásak voltak és kb. 4-esről indultál.

    volt egy tanárnő, aki késett a vizsgáról egy órát, amikor megérkezett, zokogva ordított a mobiljába épp, hogy "igen, megcsalt, rohadjon meg a hülye szemétláda, ...". :DDD aztán eltűnt, majd megjelent 15 perc múlva, kisírt szemekkel, hogy "na, jöjjön az első"! mindenki remegett, hullottak is a vizsgázók, tényleg röpködtek a karók, az olyan lánykák is buktak, aki nyolcféle színessel húzták ki az egész könyvet és mindent bemagoltak.

    lószart sem tudtam, úgyhogy elbújtam és legutolsónak mentem, addig is ezerrel tanultam (ilyen végpánikban iszonyat mennyiség befér a rövidtávú memóriába!). amikor bementem, már teljesen kész volt. beszélgettünk, tök normális és kedves voltam, kérdezgetett, aztán a végén elnézést kért, hogy tökre ötöst akart adni, de azért erre a tudásra nem illene... szóval négyes, és tényleg sajnálja. mondtam, hogy az élet kemény, aztán ennyi :DDD

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák