Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz LámaZ #68552 üzenetére

    el gondolkosztato!!!44!!negy!! osz szatok! :DDD

    az Open Source Foundation, kesobbi neven az Open Group az POSIX standard kiterjeszteseert felel es egy iparagi konzorcium, szoval se nem alapitvany, se nem vallalat. szoval azert nem erted, mert ez ugy hulyeseg, ahogy van.

    ha nem hiszed el, elhatarolodsz tole es nem tamogatod, akkor megis, minek kellett bemasolni? ha az a celod, hogy ignoraljon mindenki a topikban, mert ordenare baromsagokat hozol be, akkor ez ertheto. ha ossze akarsz mosni dolgokat es zorejt akarsz kelteni a topikban, ugy is erheto. viszont, elobbi III.10.1, utobbi III.10.7-8. a kesobbiekben kerlek kimeld meg a topikot (meg ugy altalaban a forumot) hasonlo "ezt kaptam"oktol, ne fecsereld masok idejet feleslegesen. :R

    ja es meg egy dolog: az egy felreertes, hogy ha leirod, hogy ezert ki fognak tiltani, akkor az utana vedelmet ad a moderacio ellen. szoval ha ugy erzed legkozelebb, hogy ezt le kell irnod egy hozzaszolasod tartalma miatt, akkor legyszives inkabb torold posztolas helyett. ugyanez igaz arra is, hogy ha valami sulyosan flamekelto dolgot idezojelbe raksz es masnak tulajdonitasz, attol fuggetlenul ugyanugy felelos vagy erte, tehat ez sem alkalmas a moderacio megkerulesere.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák