Új hozzászólás Aktív témák

  • forumpista

    tag

    válasz viharhozo #67910 üzenetére

    Sokadszor ugyanaz. Magas lóról süketelés, a nyilvánvaló tények tagadása.

    Azért hoztam közelmúltbeli példákat (Trump, brexit) stb. hogy lásd, az az elmélet, miszerint a programozók meg a felsővezetők csak így, a gyári munkások meg csak úgy gondolkodnak, az mekkora fail.
    A magyar példát is azért hoztam (fidesz 2/3), mert ott is ment ezerrel a duma, hogy a kormánynak csak egy fix számú hangos szavazója van, na de ha majd elmegy szavazni szinte az egész ország, akkor majd jól megmutatjuk. Hát jól meg is lett mutatva.

    Ezekből pedig minden _logikusan_ gondolkodó ember levonhatja a következtetést, hogy bizony az így vagy úgy gondolkodás az bizony nem szükségszerüen attól függ hogy az ember mit dolgozik vagy épp milyen az iskolai végzettsége. Nem nem fogok hozzá linkeket meg bizonyítékokat hozni, a fentiek pont elegek.

    A vírustagadók, járványtagadók, oltásellenesek ugyanez. Ringathatod magad abban a hitben hogy ezeket a "tanok" csak a 4 általánossal rendelkezők kevesek tudják magukénak, csak akkor majd győzd felszedni az állad a padlóról.

    Szóval igen, le kéne már szállni a magas lóról, vagy jönni fognak a pofonok egymás után.
    A mostani helyzet is részben ennek köszönhető, remélem te sem hiszed, hogy a maszk nem hordás meg állon hordás stb az aldiban, az csak a képzelten tömegek sajátja volt...

Új hozzászólás Aktív témák