Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz daneel_hu #67184 üzenetére

    Alapvetően, maga név, hogy " vírustagadó" bár nem tűpontos fogalom, de már így van a köztudatban.
    Összefoglaló , ragadványnév, mint a Flex, a Cellux, vagy a JetSki.
    Egyszerűbb leírni, és használni, és mindenki érti, minthogy "járványhelyzet elbagatizáló, korlátozásellenző, szabályok betartásának megszegésére buzdító"
    Lehet, hogy abban igaza van, hogy soha nem tagadta a vírust, de az mindenképpen elítélendő, és felháborító, higy fehér köpenyben parádézva, doktori címére hivatkozva (kihasználva, hogy a buta emberek számára a doktor= orvos, pedig akár ügyvéd, vagy fogász is lehetne) olyan állításokat tesz, hogy a maszkviselés felesleges, sőt egyenesen káros, hogy nem veszélyesebb a covid, mint az influenza, hogy a PCR teljesen alkalmatlan detektálásra, hogy a lezárások, korlátozások 100% ban feleslegesek.
    Ráadásul rendszeresen oszt meg olyan környezetéből kiragadott, eltorzított, szándékosan félremagyarázott tudományos cikkeket, adatokat, ami a kevésbé tájékozott, vagy laikus emberek számára hihetővé teszi az igaztalan állításait, mindezt a népszerűségért, illetve hogy 2022-ben támogatást szerezve újra kamupártot indíthasson. ( Nemrég a saját oldalán célzott rá)
    Mindezt úgy, hogy arrogánsan támadja azokat, akik megkérdőjelezik. Ezen felül magához hasonló sarlatánokat, gyűjt maga köré.
    Jelenleg több ezer megtévesztett ember issza minden szavát, akik többek között miatta nem hajlandóak maszkot húzni boltban, buszon... Nem tartják be a gyülekezést, összejövetel eket korlátozó szabályokat, és osztják tovább a "tanait" ezáltal potenciálisan veszélyeztetve a társadalom többi tagját.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák