Új hozzászólás Aktív témák

  • Digitalis

    senior tag

    válasz S e t h #65014 üzenetére

    Főleg azok , akik a híres magyar minimálnyugdíjból élnek, nem valószínű, hogy van internet. És igen, rengetegen vannak. Nincs ám mellette kafetéria, ilyen-olyan kártya, plusz egyéb támogatás. Havi 75€ van, mindenre! Nélkülözés, mentális leépülés boritékolva, mert havi 28500 ft-ból emberi módon, Magyarországon is nagyon nehéz megélni. Láttam sokan fejtegetik miért olyan nagy a halandóság M.O-n a 65 felettiek körében. Azért mert európa, világ szégyene a megalázó a magyar 75€-s havi minimálnyugdíj, és konkrétan a nélkülözésben, ellátatlanságban, ezzel járó szenvedésben, fásultságban,
    fizikai/ mentális leépülésben a kilátástalanság miatt pusztulnak el ezek az emberek. Nagyon sokan vannak, és ez gyilkosabb mind bármilyen vírus.

    [ Szerkesztve ]

    Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

Új hozzászólás Aktív témák