Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz #16729600 #62025 üzenetére

    se stilisztikai, se irodalmi nem volt. igazából már jóideje volt ezzel kapcsolatban egy rossz érzés bennem, amikor a svéd-német-osztrák tengely ekézte az országot/ország népét itt-ott. és nem arról van szó, hogy rosszindulatból tette volna bárki (legalábbis remélem, gondolom), arról sem, hogy "mi itthon" homokba dugnánk a fejünket és/vagy ne gondolnánk akár ugyanígy. csak szarul esik.

    ahogy neked sincs szükséged igazából arra, hogy "hátrarúgj", mert nem ettől lesz jó a döntésed, hogy elmentél, úgy nekünk sincs szükségünk hamisan győzködni magunkat, hogy milyen frankó itt.

    írtam, hogy a volt egyetemi csoporttársaim kétharmada dobbantott. azért nem nehéz belátni, hogy ha elég sok vállalkozó kedvű, tanult, nyelveket beszélő, tehetséges ember lép le, akkor majd jól hírét viszik az országnak... :DDD ...szóval, akkor még nehezebben változik majd meg, ami itt marad. nem a kétgyerekes, lassan vénülő szülők szoktak forradalmat csinálni. :(

    de tényleg nem értem, hogy mire föl kaptad fel a vizet ennyire, annak viszont örülök, hogy nem vitted tovább a személyeskedést.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák