Új hozzászólás Aktív témák

  • zolisx4

    őstag

    Idáig csak olvastam a topikot de most már írok is a helyzetről,hol is tart most a járvány kezelés.
    Szóval múlt hét pénteken hú de rosszul ébredtem,gyomrom rossz fejem le esik a helyéről,hasmenés,szerintem 40 éve nem volt hasmenésem, köhögni nem köhögtem nagyon,csak többet mint szoktam ,cigizem,most nincs kedvem rágyújtani ami tök jó,lázas sem szoktam lenni,még influenzás sem,nem tudom miért de nem,na de most lázas lettem,mivel nem szoktam lázas lenni ezért a reggeli 37,5 kicsit rosszul érintett,.
    Faluban lakunk orvos haver felhívom, mondom neki beteg vagyok, pillanatra meglepődtem,vissza is kérdeztem doki jól vagy???? Hát Tihanyi "Gyógyító" Tamás módjára pár kérdés.
    Láz ? Hát mondom fogjuk rá.
    Hasmenés? Az van.
    Ízeket érzem?? Mindjárt kipróbálom, Hát az részleges volt valamit éreztem valamit nem.
    Szaglást nem kérdezte,az nekem nem nagyon van alapból.
    Fejfájás? Az is van,nem kicsi.
    Derék és végtag fájdalom? Megvan az is.
    Oké ezt elkaptad,vissza is kérdeztem hogy mit??? Válasz ez koronavírus,lesz.
    Elmondta mi lesz tesztet kér,oké kérjél,majd jönnek.
    Itt jött a meglepi nem jöttek,nem jönnek,felhívtak hogy menjek fel Pestre Szombat 17 órára,mindegy hova,innen től kezdve nem érdekelt a dolog,fel sem írtam.
    Most nem írom le hogy mit mondtam és mit gondoltam,amiről nem azok tehetnek akik ott vannak.Mindegy erről ennyit.
    Felhívtam a dokit,mondtam neki én az biztos nem szaladgálok betegen Pestre.
    A tünetekre kaptam gyógyszert,hasmenés az elmúlt viszont a láz az megmaradt,de nem is ment feljebb.Mára kb működő képes lettem,tüneteim elmúltak lassan,.
    Mivel nem olyan a munkám hogy,gond legyen belőle simán karanténba vonultam,egyedül,mert ugye a család nem mutat tüneteket,ők mehetnek ahova akarnak,ez is érdekes,de én maradtam itthon.
    De mivel ugye a hivatalos teszt elmaradt ezért közben felhívtam egy magán labor,megcsináltattam a tesztet,csak ők kijöttek,természetesen pozitív tesztet mutattam,küldtek egy SMS meg a dokinak az eredményt,nem tudom máshol ez hogy megy itt igy volt.Majd még csináltatok egy tesztet ha lejár a karantén időszak.
    Az a poén hogy itt többen is mondták ismerősök közül hogy 38,5 fokos lázzal is be kellett menni nekik a tesztre nem jöttek ki.
    Remélem nem baj hogy így le írtam a rövidke kis történetem :)
    Lehet itt okoskodni,a járvány kezelésről,na az pont nincs !!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák