Új hozzászólás Aktív témák

  • andor80

    senior tag

    válasz BalanceR #50494 üzenetére

    Tökéletes megoldás.Legyegynegül az immunredszerük betegek lesznek talán akkor felfogják mekkora a veszélyt jelentenek a trásadalomra!
    A pénzbírságnak ilyen 5-10 ezer hufosaknak semmi visszatartó ereje.
    Pervenció és oktatás ? Magától nem megy el ha ráerőszakolod mégjobban elleneál mert ezzel pont azt bízonyítod nekik,hogy gíkemberekek uralják a világot aki ráerőszakolják az agymosást.Most még megfogható itthon eréjes kemény büntetéssel(börtön)Amire ugye a tavaszi törvénykezés jogalapot is biztosít.
    Vagy szertnéd azt látni mint pl a lengyeleknél ,hogy a rendőrség verekszik a maszkellenes tüntetőkkel? Tényleg erre kell most az erőforrást pazarolni ?....
    Azt értsétek meg páran tényleg én is a párbeszéd a megértés a szólásszabadság pártján állok békeidőben de ami most van 3000+ os fertőzés ami többszöröse vélhetően az elégtelen tesztelés maitt nem az az idő.
    HA ezek a konteós emberek tovább növelik a táborukat akkor a betegség is egyre jobban fog terjedni ergo nagyon hamar letehelődik a most is leterhelt hazai EÜ és akkor súlyos dolgok fognak történni.Eljöhet a ki kapjon kezelést ki legyen foyloson magárahagyva döntés.Idáig ne jussunk el.HA ezt egyszerü drasztikus törvény betartatással el lehet érni AZ KELL MOST!

    [ Szerkesztve ]

    Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

Új hozzászólás Aktív témák