Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Nekem olyan érzésem van még mindig mintha magyarországot mint egy makettet belerakták volna egy olyan "fehér borosüvegbe", a világ minden részén, nálunk fejlettebb egészségüggyel rendelkező országok mint az USA, Olaszország,Anglia szó szerint elbuknak, mi meg a kis üvegcsénkben értetlenül nézzük hogy mi lehet náluk, mert itt még mindig csak a cikkekből látjuk hogy valahol haltak meg emberek, valahol vannak fertőzöttek. Ez most eddig úgy hangzik mintha vírus tagadó lennék, pedig pont nem! Csak már kezdek totál összezavarodni!
    a tesztszámok ugrálására nem figyelő sajtó mindig csak azt írja hogy na most egy kicsit jobbak a számok, ezen mindig kiakadok, mert nem értem hogy ennyire hülyék és nem látják hogy csak a tesztek száma alacsony, és egy itteni fórumtárs szavaival élve: ha a rendőröknek megtiltják hogy nyomozzanak, attól még nem lesz kevesebb bűnöző! A kevesebb teszt nem jelent kevesebb beteget, csak kevesebbről tudunk.
    Kereskedelemben dolgozom, áruházvezetőként betartatom a maszkhasználatot, a rendszeres fertőtlenítést, és minden vásárló aki maszk nélkül lép be meg van kérve hogy vegye fel ha van nála, ha nincs menjen ki mert nem szolgálhatjuk ki.
    Nemzetközi cég vagyunk, most csak a magyar láncnál nem volt még koronavírusos beteg, de már itt is van protokoll hogy mit csinálunk ha lenne. (egy napra bezár, egy erre fogadott cég teljes fertőtlenítés, aztán közeli áruházakból munkaerő átszervezéssel újranyitás. Minden dolgozónak fizetik a tesztet , és otthontöltik a két hét karantént akik abban az áruházban dolgoztak). Tehát tényleg minden arra utal hogy nagyon nagy gáz van, mégsem történik itthon semmi. Nem tartom magam hülye embernek, de egyszerűen ép ésszel nem érem fel mire várunk?! Vagy tényleg nincs itt semmi, csak számunkra nem látható okokból felfujják , vagy ennyire a pénz beszél?! Kezdek belehülyülni ebbe.. Lehet pár napig hírzárlatot rendelek el magamnak és semmi sajtó, fórum.. mert csak hergelem magam!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák